İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İşletim Sistemleri
  4. Diğer Windows Sürümleri
Diğer Windows Sürümleri

Format sonrasi diger disk yok Yardim

1593572486500522.02.20171 cevap656 görüntüleme
2015'den beri67 mesaj
#1
Sistemim Windows 8.1 ve sadece Yerel disk C vardir bastan beridir. Bende yeni disk olusturup 10 gb gibi bir klasoru icine atip baska surucude olmasini sagladigimdan o dosyalari format dışı yapmak istedim.

Ayarlardan basladim yapmaya. Secenekde sordu: Sadece Windowsun kurulu oldugu surucumu yoksa butun suruculermi diye. 1.secenegi sectim, Bir soru daha sordu: sadece kisisel dosyalarmi yoksa surucu tumuyle temizlensinmi diye. Bende 2. secenegi sectim formatin anlami olsun diye.

Baktim kurulumdan sonra baska bir disk gozukmuyor, dolayisiyla dosyalar gitti. Azarı işittim. Yok mu bir caresi geri getirmenin yardimci olun. Sevgili Windows niye boyle bisey yapti bendemi suc lutfen soyleyin.
Cevaplar
2014'den beri3.654 mesaj
#2
Tüm diski seçmişsin haliyle sıfırlamış diskini

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.