İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

" Futbol Oynamıyoruz"

graphicxer06.08.20105 cevap811 görüntüleme
#1
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini, kişisel internet sitesinde değerlendirirken, ''Üzüntü büyük ama bundan ders almayı bilmeliyiz'' dedi.



Alex, kişisel internet sitesindeki yazısında, geçmişte formasını giydiği diğer kulüplerde de sahasında oynayıp kaybettiği önemli kupa maçları olduğunu belirterek, ''Young Boys'a karşı alınan bu yenilgi beni çok daha üzdü. Burada (Türkiye'de) kazanma hırsımızın olmadığı, koşmadığımız için kaybettiğimiz söyleniyor, ama ben bu görüşe yüzde 100 karşıyım. Kaybettik, çünkü rakip bizim takımdan daha iyi futbol oynadı'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin hareketli, istekli ve çok koşan bir futbol sergilediğini, ''organize olmak'' ve ''kişisel beceri''nin eksik olduğunu ifade eden Alex, ''Biz futbol oynamıyoruz, sadece rakibin peşinden koşuyoruz. Gerçekten topu ayağınızda tutmadığınız an, galibiyet daha da uzaklaşıyor'' değerlendirmesini yaptı.

Brezilyalı futbolcu, ''180 dakika boyunca bizden çok daha üstün olan bir takıma layıkıyla kaybettik'' dedi. Young Boys maçlarından sonra düzeltilmesi gereken çok şey olduğunun görüldüğünü kaydeden Alex, artık UEFA Avrupa Ligi veya Süper Lig'e konsantre olup, buradaki maçları kazanmak için çalışmak gerektiğini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, maçlarda daha iyi sonuçlar almak için fizik ve tekniklerini artırmaları gerektiğini, bundan dolayı her geçen gün daha fazla çalışmak zorunda olduklarını vurguladı.

Kaynak
Cevaplar
#2
Tecrübeli futbolcu Alex'in futbol tecrübesi şüphe götürmez ama demolog olarak da bayağı tecrübeliymiş doğrusu!

Saha da kırıtan takım mı hakkıyla yenildi?
Pas atmasını, 4 top yapmasını beceremediğimiz için mi rakip daha iyiydi?
Kendi sahanda 30'uncu dakika'da rakip 5, sen sıfır korner atmışsan, bana kalırsa şerefinle futbolu bırak Alex.
Ya da sahada hala dansözlük yap, ama bu tür aptal aptal yorumlar yapma.
Fenerbahçe hiç bir şeyi hakketmedi.

Çünkü yürüyerek futbol oynanmaz. Fenerbahçe takımının alayı yürüyor.
Çünkü top yapmadan gol yapılmaz. Fenerbahçe üst üste dört top yapamadı.
Çünkü sahtekarlarla sonuç alınamaz. Fenerbahçenin sahadaki 11 futbolcusunun 8'i sahtekar.

Alın teriyle para kazanmıyorsunuz Alex, haram para yiyorsunuz.

Yatın kalkın dua edin de böyle bir aptal başkanınız var.
#3
Her sene ders alıyosunuz ama akıllanmıyosunuz...
Kalbimizdesin..
#4
ders almak dedi de takımı la liga ya sokacaksın 1 sezon tamamdır.
#5
Ders almak Fenerin en büyük yalanı o kadar hezimetten ders çıkarsaydık şu an Barcelona gibi olurduk. Çocuk kandırıyorlar sanki peeh :)
#6
Ders alıyolar sınıfta kalıyolar vizeye gırdıler kaldılar sımdı bute gırecekler gecerlerse artık...:):)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.