İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Futbollu Günlerin Keyfi: Sony

Berkin Bozdoğan06.05.20084 cevap1.645 görüntüleme
#1
Sony, bu yazın futbol dolu geçeceğini söylüyor. Sony Eurasia başkanı Mohsen Noohi'yle yaptığımız sohbette, ona futbol fırtınasını ve HD ekranları sorduk!

Bu bahar ve yaz, futbol dolu geçecek. Avrupa Kupası, Olimpiyatlar ve Şampiyonlar Ligi Finali derken, her yer futbol olacak. Büyük futbol keyfi ise en iyi şekilde büyük ekranlarla çıkar. Salonunuzda veya oturma odanızdaki büyük ekranla izlediğiniz maçlar, heyecana daha iyi kapılmanızı sağlayacaktır. Sony, düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan futbol fırtınasını vurguladı.

ShiftDelete.Net olarak bu toplantıda Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi ile bir söyleşi yapma fırsatını bulduk. Kendisine, High Definition (HD) ekranları, yeni cep kameralarını ve diğer Sony ürünlerini sorduk. Bu keyifli sohbeti izleyin!

İzleyin2008'de %45 HD Olacak

Sony Eurasia'nın yeni hedefi hayli iddialı. Firmanın 2008'den beklentisi, bütün sattığı ürünlerin %45'inin HD niteliğine sahip olması. Bunun içinde Blu-ray sürücülü ve HDMI çıkışlı VAIO dizüstü bilgisayarlardan Sony Bravia LCD televizyonlara kadar birçok farklı ürün mevcut.

Ayrıca Sony'nin, yüksek tanımlı, yani HD teknolojisinin ilerleme hızını dikkate alarak yaptığı açıklama da dikkate değer: 5 yıl içinde her ürünümüz, HD yayın teknolojisini bir şekilde destekliyor olacak. Açıkçası çok da uçmuş bir tespit değil; zira HD optik disk savaşını Blu-ray ile kazanan Sony, bu yolda durmadan devam edecektir.

Bilgi için: Sony Eurasia
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
Her şey HD olmalı, çünkü gerçekten o kadar farkediyor ki, DVD'de izlediğim filmleri HD olarak tekrar izlemek apayrı bir keyif!
#3
Sony, bu yazın futbol dolu geçeceğini söylüyor

soni demese sanki bu yaz avrupa şampiyonası oynanmayacak
#4
sonuçta alsam bile bizim kanalların hangisi hd yayın yapıyorki? bilen varmı?
#5
Hiçbirisi :)
HD sadece uydudan Türk kanalları için konuşursak bazı test yayınları var, bunları da izleyebilmen için HD Receiver in olmadı. Euro 2008 i ise en iyi HD Digiturk Receiver ı alabilirsen LigTV bütün maçları HD olarak yayınlayacak :)
semiramis dedi:
sonuçta alsam bile bizim kanalların hangisi hd yayın yapıyorki? bilen varmı?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.