İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

GençTarife Yenilendi

Ecevit BIKTIM01.02.20100 cevap746 görüntüleme
2009'den beri2.443 mesaj
#1
GençTarifeliler tüm Turkcell'lilerle 15 dakikası 2 kontöre konuşuyor, her ay her yöne 2 saat kazanıyor ve facebook'u cepten wap erişimiyle ücretsiz kullanıyor.
Turkcell'in, 25 yaş altındaki müşterilerine, hayatı kolaylaştırmak ve gücüne güç katmak için sunduğu "gençTarife" yenilendi. Gençler gençTarife ile ucuza, uzun konuşma avantajına sahip oluyor.
gençTarife ile 150 kontör yükleyenler, 31 gün boyunca artık tüm Turkcell'lilerle 15 dakikası 2 kontöre konuşuyor, günde 5 SMS'ten sonrasında ise Turkcell'lilerle ücretsiz SMS hakkı kazanmaya devam ediyor.
GençTarife kullanıcıları cepten wap'la bağlantıda Facebook kullanımını ücretsiz yapıyor.
GençTarifeliler, her ay ilk yükledikleri 150 kontör karşılığında ayrıca 12 TL değerinde 50 kontör hediye kazanıyor. Kullanıcılar dilerlerse, "Bedava" yazıp 2733'e ücretsiz kısa mesaj göndererek hediye 50 kontör yerine "her yöne 2 saat bedava" paketine de sahip olabiliyor.
GençTarifeliler, sabit hatları ve diğer operatörleri 3 kontöre arıyor, diğer cep kampanyasına katılan gençTarifeliler ise diğer operatörlerle 5 dakikası 2 kontöre konuşuyor.
:: GençTarife size cazip geliyor mu?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.