İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

'Git evinde bulaşık yıka' dedi ve!..

mazruf23.01.20144 cevap1.180 görüntüleme
#1
MERSİN'de amatör U16 Ligi'ndeki bir maçta kadın hakem Şule Güven'e 'Git evinde bulaşık yıka' diyen Kuvayi Milliyespor'un Teknik Direktörü İzzet Kızgın'a 1 hafta sahalardan men cezası verildi.



Kuvayi Milliyespor-Mersin İdmanyurdu maçında teknik direktör İzzet Kızgın, karşılaşma sırasında eleştirdiği maçı yöneten orta hakem Şule Güven tarafından tribüne yollandı.

İddiaya göre bu sırada teknik direktör kadın hakeme, "Git evinde bulaşık yıka" diye tepki gösterdi. Kadın hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kızgın'a 1 hafta sahalardan men cezası verildi.

Ceza nedeniyle takımının yaptığı 1 maçı tribünde izleyen İzzet Kızgın, sözleri hakaret kastıyla söylemediğini anlattı. Küçüklüğünde geçirdiği bir kaza sonucu iki elinin parmaklarını kaybeden Kızgın, "Bana haksız bir ceza verildi. 'Hocam kusura bakma ben sizi 10 yıldır tanıyorum. Bir gram aşama kaydedemediniz. Yapacağın en güzel şey evinize gidip bulaşığını yıkamandır' dedim. Bu sözümden ceza alınca çok şaşırdım. Şule Hanım, haksız rapor tutarak kendisine hakaret ettiğimi bildirmiş" dedi.

Şule Güven ise konu hakkında görüş bildirmekten kaçındı.

Geçen haftalarda ise Bosna Hersek'in FIFA kokartlı tek kadın futbol hakemi Ivana Vlaiç'e bir taraftar, 'Git evine, börek pişir. Bu iş sana göre değil' diye bağırması dünya basınında geniş yer bulmuştu.

DHA

http://www.dha.com.tr/newpics/news/230120141325533150890.flv

Cevaplar
#2
Anaa, teknik direktorun resminin olduğu yer bizim Teyfik Sırrı'nın arkasındaki kum saha ya la :D Keşke 1 hafta değil 1 ay verselermiş. Bayan hakemlerin çoğalması lazım, bunun gibiler yüzünden hakemlikten soğuyacak bayan hakemlerimiz.
#3
bütün hakemler bayan olmali:dirol: bu adam idam edilmeli:D
Misafir
#4
Bence 1 yıl olmalı...
#5
Valla ben köyden geliyordum arabenle..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.