İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Google Analytics Artık Türkçe

Hakkı Alkan22.07.20074 cevap1.832 görüntüleme
Hakkı Alkan Yönetici
2005'den beri14 bin mesaj
#1
Günler öncesinden duyurduğumuz haber, bugün gerçekleşti. Google, web sitesi sahiplerine verdiği hizmeti Türkçe yaptı, eski tasarıma son verdi. İşte detaylar.

Google Analytics'e üye olarak web sitenizin detaylı istatistiklerini yakalayabilirsiniz. Bu bilgiler arasında; hangi gün kaç kişi ziyaret etmiş, en çok gezilen sayfalar hangisi, hangi arama motorundan ve hangi kelimelerle siteme gelinmiş, vb. sorulara yanıt bulabiliyorsunuz. Verilerin paylaşıldığı tasarım da daha önceden değiştirilmişti ama hem eski tasarım hem de yeni tasarımın kullanılmasına olanak sağlanıyordu. Artık, sadece yeni tasarım kullanılacak. Bu servisin Türkçe olacağını günler öncesinden duyuran SDN, Google ile ilgili önemli gelişmeleri Türkiye'de ilk kez duyurmaya devam edecek.



:: Google'ın bu adımları hakkındaki görüşlerinizi bu başlıkta paylaşın.

Yazan: Hakkı Alkan
Bilgi için: Google Analytics
SDN – http://shiftdelete.net
Cevaplar
2005'den beri19 bin mesaj
#2
türkçe olması güzel tabi ama pekte önemli degil benim için
Hakkı Alkan Yönetici Konuyu açan
2005'den beri14 bin mesaj
#3
yeni tasarımdan nefret ediyorum ben. eski tasarım çok daha iyiydi. flash yapıcaz diye iyice yavaşlatmışlar ve verileri okumak daha da zor. son derece kötü bir seçim olmuş.
2005'den beri19 bin mesaj
#4
Troy dedi:
yeni tasarımdan nefret ediyorum ben. eski tasarım çok daha iyiydi. flash yapıcaz diye iyice yavaşlatmışlar ve verileri okumak daha da zor. son derece kötü bir seçim olmuş.
bu gibi seylerde neden tasarım için kasarlar anlamam... burda önemli olan tasarımdan cok, kullanılabilirlik bence
2006'den beri1.116 mesaj
#5
Dünkü seçim sonuçları flash kullanılarak yapılmıştı. Veriler tabandan çekiliyordu. Gayet hızlıydı, belki bu hızı yakalamak istemeleri böyle yapmalarına neden olmuş olabilir. Ayrıca onlarda bizim gibi son kullanıcıyı düşünüyor :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.