İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Google'dan Gizemli Tweet!

10.06.20143 cevap870 görüntüleme
Misafir
#1
Google'dan Gizemli Tweet!



Bilişim devi Google, paylaştığı bir tweet ile olay yarattı! Ne olduğu bilinmeyen gizemli bir telefonun yer aldığı tweet, teknoloji dünyasında sansasyon yarattı.
Cevaplar
#2
Alttaki gereksiz boşluğa bakarsak HTC olabilir. Tabi LG de aynı. Niye tuşlar oraya koyulmaz anlamıyorum. Zaten koyduğunuz tuş da lamba gibi bişey. Mekanik tuş olsa sığmaz diyeceğim ama saçmalık. G2 kullanıyorum ama çerçevesiz, radyosu olan, şebeke üzerinde görüntülü görüşme yapılabilen, kart yuvası olan, dahili hafızası 32den başlayan, şarjı iyi giden ve adam gibi kamerası olan bir telefon çıkana kadar bunu kullanacağım. 5 yıl beklemenin sonunda çıkmazsa duruma göre bakacağız artık.
#3
htc ye benzetttim ben :) nexsus 6 olabilrimi acaba :P
#4
bence klasik HTC tasarımı var

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.