daha önceden kendiniz istersenin bu özelliği kullanbiliyordunuz.daha sonra zorunlu gibi oldu. bende bu yuzden igoogle.com u kullanıyordum ama şimdi onada aynı özellik verilmiş...
nasıl devre dışı bırakılır bu özellik?:confused1:
nasıl devre dışı bırakılır bu özellik?:confused1: