İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Guild Wars Ne Durumda?

Alengirli27.04.20092 cevap1.505 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
World of Warcraft ile aynı dönemde çıkıp, abonelik ücreti almamasıyla dikkat çeken Guild Wars, dördüncü yılını coşkuyla kutluyor.

NCSoft, dördüncü yılını 28 Nisan'da kutlayacak olan devasa online rol yapma oyunu Guild Wars'un 6 milyon satışı geride bıraktığını duyurdu. Halen oynanan en başarılı MMORPG'ler arasında bulunan Guild Wars, devasa boyuttaki PvP savaşları ve aylık ücret almamasıyla rakiplerinin arasından sıyrılıyor.
Guild Wars yapımcısı ArenaNet, bu önemli gelişmeyi kutlamak için dev bir içerik paketi güncellemesi yayınlayarak, yeni görevler ve ekstra depolama seçeneklerini Guild Wars oyuncularına sundu.
:: Guild Wars oynuyor musunuz?

Bilgi İçin : Guild Wars
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2009'den beri5.774 mesaj
#2
Oynamıyorum favorim silkroad ama güzele benziyor denerim belki birgün.
2009'den beri133 mesaj
#3
guild wars a başlayalı 2 yıl kadar oldu.Oyunu başlarda öylesine vakit gecirmek için oynuyordum sonra assassin e başladım vede oyuna kendimi iice kaptırmıştır.7-8 ay sadee assassin le oynadıktan sonra artık kendimi pro hissediyordum ama diğer 9 farklı karakterleri bilmedikten sonra sen nasıl kendini pro hissediyorsun diye kendime sordum :D vede diğer karakterlere başladım.Şu anda oyunda gerçek anlamda söz sahibi olmuş biriyim kendimi de oldukça çok geliştirdim ve pvp nin tadını cıkarıyorum..Oyunda fazla türk bulunmamakta Guild vs Guild sevki mükemmel grafikler de öyle.Aylık ücret yok..server sıkıntısı yok.Demek istediğim dolmuyor.
Mesela europa-english-district 1 serverı dolduğunda hemen 2 acılıyor o da dolarsa 3 o da dolarsa hemen 4..Oyunu 6 milyon kişi oynadığı halde serverların mükemmel calısması insanın aklında diğer oyunlar hakkında soru işareti uyandırıyor.Mesela Knight online guild wars a göre neredeyse 100 de bir kullanıcıya sahip ama serverların hemen dolması vede serverlara girilmemesi sizi premium almaya zorluyor ki cou insan alıyor.bu cok üzücü bir durum sadece para tuzağı diyorum ben buna haa söyle gercekten hakeden bi oyun olsa para tuzağı terimini kullanmazdım ama Knight online nın durumu bu..
Bu arada Guild Wars ı wow dan ayrılan bi ekip yaptı.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.