O
Cevaplar
M
2008'den beri14 bin mesaj
Seçilmez bence her ikiside çok kaliteli..
T
2006'den beri23 bin mesaj
Alex tabiki de. :D
-
Kusuruma bakma ama gereksiz bir karşılaştırma kim hangi takımlıysa onu söyleyecektir ben bir Gs'li olarak alex demem kadar mantıksız bir şey olamaz.
B
Hagi iyi oyuncuydu ama iyi teknik direktör olamadı.
BEN Fenerliyim Ama Georghe Hagi
K
saçma bir soru...
M
Sabri 'yi tek geçerim
R
2008'den beri13 bin mesaj
Çocukca bir anket.
Benim babam senin babanı döver....gibi
W
hagi
A
Bu ne yaa?
P
Selçuk Şahin son kararım.
bencede gereksiz bir değerlendirme
E
alex kim arkadaş ya ? HAGİ varken alex kimm ?
GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ YABANCI OYUNCU HAGİ'DİR AKSİNİ SÖYLEYENLER YALAN SÖYLEYİP FANATİK KONUŞUR !
F
iOS mu Android mi ya da PES mi FIFA mı
M
:D banko selçuk şahin.
D
Bir Fenerbahçeli olarak iki oyuncuyu kıyaslarsam tabii ki Hagi derim. Futbolu taraftarlık değil de gerçekten bir kültür olarak takip eden herkes de bu iki oyuncu arasında Hagi'yi seçer. Kaldı ki Hagi Komünist rejimle yönetilen Romanya'da uzun yıllar dünya devlerince istenmesine rağmen Avrupa'ya çıkamadı. Alex görece olarak Brezilya gibi bir pazarda top oynadığı halde dişe dokunur bir transfer yapamadı. Brezilya ile sadece Konfederasyon Kupası'nda mücadele etmekten başka da uluslararası bir performansı yok.
Hagi, Cruyff gibi bir futbol dehasını peşinden koşturacak yetenekte bir oyuncuydu.
Sadece son dönemlerine bakıldığında bile birisi Avrupa'da vasat bir takıma UEFA ve Süper Kupa kazandırdı. Alex'li Fenerbahçe'nin tek başarısı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final. Fakat tarih şampiyonlukları hatırlayacağından bu başarının da bir önemi yok maalesef.
Bu arada Hagi Galatasaray'a geldiğinde 31 yaşındaydı. Bazıları sanki 35 yaşındaymış gibi düşünüyor da bir anlam veremiyorum.
Özetle Hagi > Alex
T

TABİKİDE HAGİİİİİİİİİİ ...............
C
Süpermen ile Hulk karşı karşıya gelse Süpermen kazanır
T
F
Hagi olduğu su götürmez bir gerçek.Aziz Yıldırım'ın tabiriyle "bitik" halde geldi ve nasıl olduysa bütün kupaları yedi bitirdi :)
Ha Alex'e de saygım var o ayrı konu
W
Tabiki Alex
Real Madrid ve Barcelona'da oynamak her baba yiğidin harcı değildir.. Tabi ki Hagi..
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.