İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Hava Durumu (Gncel)

Erthon24.01.200838 cevap14.932 görüntüleme
#1
Güncel Harita

5 Günlük Haritalı











Basınç Haritası Alçak basınç (Soğuk hava) Yüksek basınç (Sıcak hava)



* Ankara Günlük* * * * * * * * * * * * Ankara sonraki 3 Gün


* İstanbul Günlük* * * * * * * * * * * İstanbul sonraki 3 Gün


* Bursa Günlük* * * * * * * * * * * ** Bursa sonraki 3 Gün


* Adana Günlük* * * * * * * * * * * ** Adana sonraki 3 Gün


* İzmir Günlük* * * * * * * * * * * ** İzmir sonraki 3 Gün


* Sivas Günlük* * * * * * * * * * * ** Sivas sonraki 3 Gün

Kaynak DMİ Resimler ... göründüğü zaman güncelleme yapılıyor demektir.

İstanbul'daki barajların 15 günlük su durumu


İstanbul'daki barajların doluluk oranı

Kaynak

Başka il yada bilgi eklenmesini isteyenler bana ö.m. atabilir.
düzenlendi
Cevaplar
#2
Eline sağlık güzel bir haber olmuş.
#3
Teşekkürler....
#4
amesfa dedi:
Eline sağlık güzel bir haber olmuş.
Erthon Konuyu açan
#5
Etkili Kar yağışı geliyor İstanbul'a E-5'te Kar küreme araçları hazır bekliyor
Sıkı giyinin kendinize iyi bakın. ;)
#6
Konu sabitlendi, aman sıkı giyinin hasta olmayın.
#7
Uşak'ta sabahın erken saatlerinde başlayıp aralıksız süren kar yağışı sebebiyle trafik felç olmuş durumda. Çevre Yolu'nda meydana gelen 2 adet zincirleme trafik kazasından ötürü İzmir yolu 1 saatliğine trafiğe kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın tekerleklerinde zincir olmadan trafiğe çıkmamalarını rica ederiz. Öğle bültenlerinde görüşmek üzere iyi günler.

Spiker gibi oldum sanki :P
#8
Güncellemelerle daha güzel olmuş.
#9
Bu gece cok kar yağacak.. kendinizi sağlam koruyun.. Bizim buralarda(İst. Ümraniye) şimdiden yerler kar tutmaya başladı.. :S
#10
Moderatör Not : Konu içeriğine aykırı mesaj
#11
eline sağlık Erthon kardeşim.. güzel haber olmuş..
#12
Bugün hava soğuk yahu sabah servis beklerken donacaktım.
Erthon Konuyu açan
#13
30.01.2008

Soğuk hava yarında itibaren gidiyor.

---------------------------

06.02.2008
Cuma günü Marmara Bölgesi'nde başlayacak yağmur Cumartesi günü yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.

Cumartesi günü Trakya'dan yurda sokulacak kar yağışı Edirne ve çevresinde etkili olacak.

Pazar günü kar yağışı Trakya'nın bütünü ile İç Anadolu bölgesini saracak. Başta Marmara olmak üzere Ege ve Akdeniz bölgesinde şiddetli sağanak yağış bekleniyor.
Kendinize iyi bakın ;)
#14
Sabah istanbulda sisten trafik allak bullaktı.
Erthon Konuyu açan
#15
3 günlük hava tahmini eklendi.
Nasıl olmuş?
öneri, istek veya uyarıda bulunursanız sevinirim?
Erthon Konuyu açan
#17
Site italyanca ama güzel ;)
#19
Malatya

şu an kısmen güneşli:19 C

Pazar : Güneşli 28 C

Pazartesi : Güneşli 28 C
#21
amannnn trabzon hep yağmurlu
#22
ellerine saglık gusel paylasım :)
#23
_ceyda_ dedi:
amesfa dedi:
Eline sağlık güzel bir haber olmuş.
+2
#24
Meteoroloji'den kavurucu sıcak uyarısı... Yüksek hava sıcaklığı çarşamba ve perşembe günleri bazı bölgelerde etkili olacak. Bölge bölge durum:
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, önümüzdeki iki gün boyunca günün en yüksek sıcaklık değerlerinin İç Anadolu Bölgesi'nde 34-41, Akdeniz Bölgesi'nde 35-40, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 38-42 ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin batısında 35-41 derece arasında gerçekleşmesinin beklendiğini bildirdi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''yüksek sıcaklık uyarısı''nda, son meteorolojik değerlendirmelere göre yüksek hava sıcaklığının çarşamba ve perşembe günleri güney ve iç bölgelerde etkili olmaya devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Önümüzdeki iki gün boyunca günün en yüksek sıcaklık değerlerinin İç Anadolu Bölgesi'nde 34-41, Akdeniz Bölgesi'nde 35-40, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 38-42 ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin batısında 35-41 derece arasında gerçekleşmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, güney ve iç bölgelerde yüksek sıcaklığın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Türkiye’de sıcaklıklar hızla yükseliyor, bu hafta temmuz ayı ortalama değerinin 5 ila 8 derece üzerinde olacak. Güneydoğu’da sıcaklık 40 dereceyi aşarken, İç Anadolu Bölgesi’nde de yarından itibaren 40 dereceye yaklaşacak.

İstanbul’da sıcaklık iki gün daha çok yüksek, geceleri rüzgar hafifleyip, nem oranının yüzde 85’e çıkması bunaltıcı bir havaya neden oluyor. İstanbul perşembe günü rüzgarın karayele dönmesi ile biraz serinleyecek ve bulutlanma da artabilir. Ankara bu yazın en sıcak günlerini yaşıyor, sıcaklık yarın 38-39 dereceye çıkacak. İzmir çok sıcak, rüzgar yarın fazla sert değil, sıcaklık gölgede 40 derece hissediliyor. Bursa iki gün çok sıcak. Adana’da sıcaklık 36 derece ama yüzde 50 nem oranı hissedilen sıcaklığı çok artırıyor. Bugün gölgede İstanbul ve Bursa 34, Ankara 37, İzmir ve Adana 36 derece.

Marmara iki gün daha çok sıcak, sıcaklık ortalama değerinin 4 ila 6 derece üzerinde. Poyraz gündüzleri biraz serinlik veriyor ama geceleri rüzgar zayıflıyor ve yüksek nem oranı var. Marmara’da perşembe günü rüzgarın karayele dönmesi ile birlikte serinleme olacak, hafif yaz yağmuru olasılığı da var. Edirne 35, Çanakkale ve Kocaeli 34 derece.

İç Anadolu bu yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Sıcaklık yarın daha da artacak ve rüzgar yönünü lodosa çevirecek, çarşamba ve perşembe günü Ankara’dan Kayseri’ye kadar sıcaklık 37-39 dereceye ulaşacak. Cumadan itibaren ise 4-5 derece düşüş olacak. Konya 34, Eskişehir 36, Sivas 32 derece olacak.

Ege Bölgesi’nde rüzgarlar hızını azalttı, sıcaklık Denizli ve Aydın’da gölgede 41-42 dereceye kadar çıkıyor. Egeliler, yazın en sıcak günlerini yaşıyorlar, öğle saatlerinde güneşe çıkılmamalı. Perşembe günü ise sıcaklıkda düşüş başlayacak.

Akdeniz Bölgesi yüksek nemden dolayı sıcaklığın en yüksek hissedildiği bölge ama çarşamba ve perşembe günü lodostan esecek rüzgar bölgede havayı daha da bunaltıcı yapacak. Anamur’da nem oranı öğle saatlerinde dahi yüzde 90’ı buluyor. Güneydoğu Anadolu’nun genelinde sıcaklık hafta boyu gölgede 40 derecenin üzerinde olmaya devam edecek, Şanlıurfa’da 44 dereceye kadara çıkıyor. Bugün Antalya 40, Diyarbakır 42 derece.

Doğu Anadolu’da sıcaklıkta düşüş yok, Elazığ ve Malatya’da sıcaklık 39 dereceye çıkıyor ama hava kuru. Van’da ise 28 derece sıcaklık var ve nem oranı yüzde 65 civarında. Erzurum, Kars ve Ardahan arasında yaz yağmuru görülebilir.

Karadeniz Bölgesi en sıcak günlerini yaşayacak. Özellikle Trabzon ve Rize’de cumaya kadar sıcaklık 35 dereceye çıkacak, nem oranı da yüzde 60’ları bulduğundan hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aşacak. Karadenizliler bugünlerde aşırı terlememeye dikkat etmeliler. Bolu-Kastamonu arası cuma günü serinlemeye başlayacak. Trabzon 30, Samsun 31, Bolu 34 derece.



Dikkat! Kavurucu sıcaklar geliyor haberi GÜNCEL haberleri haberiHaber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
#25
Güzel haber teşekkürler Erthon
#26
Konu Süper yaa Elinize Sağlık :)
#27
saol güzel bi şey.. :S
#28
MALATYA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

#29
Cumartesi şöyle şakır şakır yağmur yağsa lazım olacak...
#30
güzel konu.. ama artık yağışlar geliyorr...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.