2020'den beri7 mesaj
Giriş yapanın sen olduğunu doğrula diye bir uyarı gönderdi aksi taktirde hesabın 30 gün içinde kapatılacak bildirimi aldım doğrulama yaptım 24 saat içinde kontrol sağlanacak diye bildirim daha geldi. Yardımcı olur musunuz gerekli uyarıyı görsel olarak bırakıyorum 
