İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. HTC
HTC

HTC ONE M9 Plus Alınırmı ?

Müptezel11.10.20152 cevap2.838 görüntüleme
#1
Öncelikle merhaba arkadaşlar telefon alıcam ve htc one m9 plus'ı vatanda 2.400 tl ye gördüm.Sizce bu telefonu anlamalımıyım Yoksa bunun yerine 100 tl daha katıp s6 edge mi almalıyım önerileriniz nelerdir.
Son olarak her erde htc batıyor felan diyorlar aldıktan sonra batarsa telefona hiç güncelleme gelmez yada unutulursa çok üzülürüm sizce batarmı batarsa destek sıfırlanır mı ?

Şimdiden teşekkürler
Cevaplar
#2
Hocam ben m8 kullanıyorum battı falan hikaye şuan sense 7 ve android 6 sürümü gelecek kesin.Htc one m9 u beğenmedim ama plusada bakmadım ama güzel telefondur oda emin olun pişman olmazsınız.Eğer beğenmezseniz de samsunga hiç girmeyin derim.
#3
Almayın. Fiyatına göre zayıf kameraya, zayıf bir işlemciye sahip. S6 Edge almanızı ya da Xperia Z5 beklemenizi öneririm.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.