İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Mobil Dünya
  4. Telefon Önerileri
Telefon Önerileri

HTC one mi general mobile elite mi?

mu8601.04.20142 cevap1.380 görüntüleme
mu86
#1
Hanima lg G2 var bende S3 ten terfi etmek istiyorum HTC one buldum 2. El 850 tl ye birde sıfır 1200 tl elite siz olsanız hangisini alirdiniz?
Cevaplar
#2
mu86 dedi: ↑
Hanima lg G2 var bende S3 ten terfi etmek istiyorum HTC one buldum 2. El 850 tl ye birde sıfır 1200 tl elite siz olsanız hangisini alirdiniz?
General mobile discovery elite gorunus bakimindan bana daha guzel geliyor ama orasi sizin karariniz. Teknik ozellik bakimindan elite cok daha ustun ve arayuz konusunda kisiden kisiye degisir gorunum. Kamera konusunda ultrapixeli basarili bulmadim ayrica on kamera bakimindanda elite daha ustun. Htc nin iyi olan tek yonunu ses olarak goruyorum. Guncelleme bakimindan ise general mobile htc den daha iyi gibi gozukuyor. Cunku hem gelismekte olan bir sirket oldugundan hemde diger teknoloji firmalari arasinda kendini kanitlamak isteyen firma oldugundan guncelleme bakimindan daha cok guncelleme alacagini dusunuyorum.
#3
Htc One, Elite zaten fiyat kıracak istese de istemese de..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.