İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

IE Mobile Flash'lanıyor

Alengirli17.03.20081 cevap1.606 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
Opera Mobile gibi güçlü rakipleri karşısında avantaj yakalamak isteyen Microsoft, Internet Explorer Mobile'a eklemek üzere Adobe'un iki teknolojisini lisansladı.

Windows Mobile işletim sistemi olarak güçlü bir yapıya sahip olsa da, Internet Explorer Mobile tarayıcısı, Opera Mobile 9.5 ve Skyfire gibi güçlü rakipler arasında pek de sözü edilecek durumda değil.

Buna bir son vermek isteyen Microsoft, Adobe Flash Lite ve mobil PDF okuyucusu Adobe Reader LE'yi lisansladı. E-posta ekleri de dahil olmak üzere çok daha geniş içerikleri görüntüleme imkanı tanıyacak olan bu iki yeni eklentinin Windows Mobile'a çıkış zamanı henüz belli olmasa da, halihazırda Flash Lite desteği bulunan Opera Mobile 9.5 ve diğer mobil tarayıcılara yetişmek isteyen Microsoft'un elini çabuk tutması gerekiyor.

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Adobe
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2010'den beri15 mesaj
#2
Super bi haber :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.