Beyler iOS6.1 çikti hemen guncelleyin
iOS 6.1 çikti
Cevaplar
Güncelledim ve telefonum baya hızlandı iphone4
merhaba arkadaşlar iphone 4 16 gb kullanıyorum. Yükleyenler izlenimlerini aktarabilirmi acaba. Mesela şarj süresi veya uygulamaya bastığında bekleme süresi gibi önemli sorunları ortadan kaldırmışmı ?şimdiden teşekkür ederim.
Şarj ile ilgili bi değişiklik yok aynen devam
ben yükledim oyunlarda takılma oluyor. güncelleme ile ilgisi varmı bilmiyorum
Jailbreak pazar günü bekleniyor
Çıkmazsa yıkılırım herhalde.sesu12 dedi: ↑Jailbreak pazar günü bekleniyor
Jailbreak ile normal arasındaki fark nedir.sesu12 dedi: ↑Jailbreak pazar günü bekleniyor
Jailbreaklı iPhone paralı uygulamaların ücretsiz indirilmesi ve birçok kişiselleştirme imkanı sunan birşeydir.
iphone kullanıcılarına hayırı uğurlu olsun...
jailbreakli iphone 4 IOS 6.0 sürümündeki telefonuma IOS 6.1 güncellemesi yaptım ama telefon recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) olduğu için restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor.
ben tinyumbrella-5.10.00 ile exit recovery yaptım olmadı, home tuşu ile kapama tuşuna aynı anda bastım elma çıktıktan sonra kapama tuşuna bastım olmadı.
artık yapacak birşey bilmiyorum bilen varsa yardım lutfen
ben tinyumbrella-5.10.00 ile exit recovery yaptım olmadı, home tuşu ile kapama tuşuna aynı anda bastım elma çıktıktan sonra kapama tuşuna bastım olmadı.
artık yapacak birşey bilmiyorum bilen varsa yardım lutfen
%85'i hazır