İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

iPad İçin HTML5 Desteği

Salt Okunur29.03.20103 cevap1.285 görüntüleme
2009'den beri2.593 mesaj
#1
Apple'ın iPad'i için geri sayım sürerken, Brightcove'dan bir duyuru geldi. Yeni cihazın özelliklerinden biri daha gün ışığına çıktı.

iPad almak için ön sipariş veren kullanıcılar, şimdilerde yeni cihazlarına kavuşmak için gün sayıyor. Tüm ön sipariş stokları tükenen ürün, 3 Nisan günü sahipleriyle buluşacak.
Online video platformu Brightcove'un yeni duyurusu, müstakbel iPad kullanıcılarının yüzünü güldüreceğe benziyor. Öyle ki Brightcove, Apple'ın iPad'i için HTML5 desteğini duyurdu.
Medya Devleri

Sky, Virgin Media, Five, C4, The Mirror, The Guardian ve The Times gibi medya devleriyle anlaşmalı olan Brightcove'un, Apple ile çalışacak olması, iPad'in içerik bakımından bir hayli etkileyici olacağı anlamına geliyor.

:: iPad'in gazete ve dergilerin yerini alabileceğini düşünüyor musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2008'den beri6.467 mesaj
#2
Gazete ve dergi fiyatına düşerse neden olmasın.Daha fazlasını vermeye yüreğim dayanmaz.
2009'den beri1.529 mesaj
#3
bu iPad de kabak tadı verdi artık, beş para etmez bir ürün bence.Buna verilen paraya yazık.Apple müritleri pardon hayranları olmasa herhalde firma batardı... :)
2010'den beri115 mesaj
#4
Flash destegi lazim kurban? HTML5 de ne oliyi :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.