İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

iPhone 4 Devri Kapandı!

09.05.20146 cevap1.293 görüntüleme
Misafir
#1
iPhone 4 Devri Kapandı!



Apple'ın iPhone üzerinde yaptığı en büyük değişikliklerin şekil bulmuş hali olan iPhone 4, bazı ülkelerde satıştan kaldırılmaya başlandı. Efsane yavaş yavaş sona eriyor.
Cevaplar
2013'den beri3.413 mesaj
#2
Vay be... Çok güzel cihazdı ama yetecek para yoktu:)
2010'den beri2.070 mesaj
#3
vay be... telefonumu alırken bu cihazın fiyatı benimkinin iki katıydı. Şimdi ortalıkta iphone 4 görmek zor. Telefonu hala kullanıyorum ve sıkıntı yaşatmıyor. Ama iphone ne durumda acaba. Kaç kişi memnun acaba kullananlardan.
3 yıl önce 2000 lira olan tlefonun devri erken kapanmış
2008'den beri4.234 mesaj
#4
Mg. dedi: ↑
vay be... telefonumu alırken bu cihazın fiyatı benimkinin iki katıydı. Şimdi ortalıkta iphone 4 görmek zor. Telefonu hala kullanıyorum ve sıkıntı yaşatmıyor. Ama iphone ne durumda acaba. Kaç kişi memnun acaba kullananlardan.
3 yıl önce 2000 lira olan tlefonun devri erken kapanmış
Çevremdekiler kullanıyor, kendi iphone 4 ümü de kardeşime verdim halen kullanıyor oldukça memnun. Halen de güncelleme almaya devam ediyor cihaz, iPhone 5S ile ufak farklılıklar olsa da aynı iOS 7 yi kullanıyor.
2013'den beri4.187 mesaj
#5
Güzel cihaz'dı zaten iOS 8 almayacak ve o yüzden satıştan kalkması mantıklı
Misafir
#6
tüh be almadan devri kapandı
2013'den beri424 mesaj
#7
Ben iPhone 4'ü Apple'ın bir hatası olarak görüyorum. 3GS ile aralarında çok az donanım farkı olan bir cihaza 4 katı fazla çözünürlük verilmiş bu yüzden 3GS grafik isteyenoyunlarda daha iyi performans veriyor.(Örn:Asphalt 8) ayrıca anten sorunu da var yazıldığı gibi ayrıca telefon daha ilk senesinde(iOS 4 yılları) ayarlar menüsünde scroll yaparken kasılıyordu yani çıktığında bile hantaldı telefon.

Sonuç olarak benim fikrimce iPhone 4 bir hata. 4S ile toparladılar olayı.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.