Arkadaşlar hangisini alayım 5 i bekleyim mi ? Her geçen gün iOs yeni sürümler çıkıyor. Kafam karıştı. Teşekkürler..
Iphone 4 mü 5 mi ?
Cevaplar
iphone felan alma kardeş . İşine gücüne bak allah bilir . Bende bir zamanlar özeniyordum pahalı cafcaflı telefonlara ama iyikide almamışım . Şöyle bir dakika düşün eğer işin yoksa öğrenciysen bu telefonu almak için ne yaptın . Hadi tamam belki derslerin iyi olabilir ama aldın diyelim iphone 6 çıkacak o çıkacak bu çıkacak ondan sonra da içinden diyecen ki ul'n biraz daha bekleseydim . Sonra başka bir telefon alacan . Yani işimiz gücümüz tüketmek . Birde o telefonun işletim sistemini ya da ne bileyim donanımını birimde çalışmayı amaçladın mı ? Demek istediğim işini doğru düzgün yap paran vardır ailenin ihtiyacını karşılyorsundur felan elinde bolca para vardır al . Ya da işin telefonlarla teknoloji ile ilgilidir al . Ama böyle gereksiz yere tüketmek hiç mantıklı gelmiyor . Neyse bunlar benim düşüncelerim sana karşı değil bütün arkadaşlara dedim hep bir şeylere özeniyoruz . Almak için tüm paramızı çarçur ediyoruz . Kızlar nasıl makyaja ona buna boş para harcıyorsa biz de o kadarda önemli olmayan şeylere paramızı veriyoruz .
Mantıklı düşününce öyle. Fakat hiç telefonum yok bir iPhone alsam ne olacak ki ? Çabuk sıkılmadığım için param mevcut zaten. Ama güzel önermişsin.
alacaksan garantilisini al. sonra çok başın ağrır. garantilisi de çok pahalı. 2000 tl az para değil. onun yerine alınabilecek çok daha uygun fiyatı olan smartphone modelleri mevcut. iphone'da yapabileceğin işlemlerin hemen hemen hepsini onlarda da yapabilirsin.
Nasıl yani ? Turkcell den veya diğerlerinden alsam gene aynısı olmaz mı ?
Android işletim sistemli 600-700 liraya bile 1ghz işlemcili telefon modelleri var. Onları tavsiye ederim.
Ben iOs u böyle eğlenceli içerikleri için istiyorum. Ama android de bu özellikler varsa ?
çok paran varsa al... ama bana bir telefona o kadar para yatırmak saçma geliyor.blackmamba07 arkadaşa katılıyorum başka android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonla tüm özelliklere sahip olabilirsin. bu konuda tavsiyem lg optimus black olur. hem iphone2nin yarı fiyatında hem de android 2.2 işletim sistemine sahip. ayrıca iphone'de ücret karşılığında indireceğin uygulamalar optimus black içerisinde bulunan google marketten hiç bir ücret ödemeden indirebilir, nova display özellikli ektanında rahatça oyun oynayabilirsin. bir ek özelliğide 2 mp ön kameraya sahip olması.
turkcell'den kontratlı aldığında 2.400 Tl'ye geliyor.. param var ve oyun oynamaktan falan çok hoşlanıyorum dersen al iphone.. bu arada iphone5 için eylülde çıkacak diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum.. çok pahalı bir telefon bu.. o yüzden iyice araştır bence.. ayrıca zaman android devri..MrHxor dedi: ↑Nasıl yani ? Turkcell den veya diğerlerinden alsam gene aynısı olmaz mı ?
Haklısınız. Ben iPhone yi uygulamaları için istiyorum. Nasıl diyim işte Gangster Miami diye bir oyun var onun gibi oyunlar . Android de bulunuyorsa ne ala.
ganster miami var mı diye bilmiyorum ama bir sürü oyun var android'te...
Hayır ondan değil tabii ki. Ya o appslar felan çok cazip geliyor.
Arkadaşım :) Bakma milletin 2000 TL dediğine :D
Eğer 2.el bulursan temiz 2.el cihaz al 1500-1600 TL ye kapatabilirsin ( belki daha düşük) Garantili şekilde :)
Sana PM attım. Link hakkında.
Eğer 2.el bulursan temiz 2.el cihaz al 1500-1600 TL ye kapatabilirsin ( belki daha düşük) Garantili şekilde :)
Sana PM attım. Link hakkında.
gazetede haber vardı bugün eylül ayında 200 dolara iphone5 çıkıyormuş.. belki bu ikinci el almak isteyenlere güzel bir alternatif olabilir ya da çin malı telefonlara para yatıranlara... ama sadece iphone'a sahip olmak adına sadece isme bu kadar para yatırmazdım. optimus black bence çok daha mantıklı geliyor bana... fiyat yarısı uygulamalar aynı ya da daha fazlası ve ücretsiz. bir tartıya koyup düşünmek lazım...
Bilmiyorum olabilir
eylül ayında 200 dolara iphone çıkacakmış :D:D:D ya güldürmeyin allah aşkına arkadaşlar. apple'dan bahsediyoruz. yapar mı hiç öyle bi kıyak. yapsa bile plastikten meydana gelmiş iphone olur o. he diyelim 200 dolara satılıyor avrupa'da buraya gelince 1000 tl'den aşağı satılmaz o cihaz. kaldı ki iphone4 2000 tl fiyatı ile satılmayı beklerken iphone5'in ucuza çıkacağını hiç sanmıyorum.
5 tabii ki de akıllımm.