Merhabalar,2-3 ay önce iphone 5s almıştım. Yazılımsal değilde donanımsal bir sorunum var. telefonun sağ üst tarafı,sanki arka tarafla bir boşluk varmış gibi ittirince biraz çöküyor ve gıcırdıyor.sert bir şekilde yere filan da düşmedi bildiğim kadarıyla. Nedeni nedir sizce ? Nasıl düzeltirim,bir telefoncu düzeltebilir mi servise gerek kalmadan ya da yeni açılan apple store a götürsem ilgilenirler mi?
İphone 5s Ekran Sorunu
Cevaplar
Cevap verecek yok mu ??
merhaba aynı sorun benim iphone 5 de var sanki ekrar iyi yapıştırılmamış gibi.
sinirimi bozuyor benimde ama pek bir engel olmuyor kullanımıma
sinirimi bozuyor benimde ama pek bir engel olmuyor kullanımıma
Engel olmuyor da sinir bozucu. Turkcel bayisine sordum sanırım içinde kauçuk bi madde mi ne varmış yapıştırıyomuş filan dedi tam anlamadım.Sevise vermeyi düşünüyorum.
servise verdiniz mi cihazınızı verdiyseniz onarımmı yapıldı yoksa değiştirildimi.
Hocam ekran esnemesi aleminyum kasa ile on panelin birlestigi yerden kaynaklaniyor. Bendede oldu apple goturdum komple onu degisti ama halen cok az oluyo birlesme yeri diye oyle.