Merhaba arkadaşlar. Iphone 8 plus almak istiyorum ama kapasitesine karar veremedim. Günlük kullanıcıyım, şuan kullandığım samsung s6 edge 32 gb yetiyor bana ama videolarımı google drive a aktarmak zorunda kalıyorum. Sizce 64 gb bana yeter mi?
İphone 8 plus hangi kapasitesi?
Cevaplar
Apple'dan uygulama boyutları daha fazla ona göre seçim yap
Ha kalkıp da 256ya çıkarsan da git X 64 al Apple H265e geçtiği için videolar sanırım çok yer tutmuyor(4k 60 FPS dışında o essek gibi yiyor ) 8 veya X'de ayarlardan tahmini video boyutuna bakmanızı tavsiye ederim
Ha kalkıp da 256ya çıkarsan da git X 64 al Apple H265e geçtiği için videolar sanırım çok yer tutmuyor(4k 60 FPS dışında o essek gibi yiyor ) 8 veya X'de ayarlardan tahmini video boyutuna bakmanızı tavsiye ederim
Kardeşim o senin kullanımına bağlı Eğer resimleri videoları düzenli yedeklersen yeter Yok telefonda kalsın dersen 128 gb da yetmez uzun kullanım daMerhaba arkadaşlar. Iphone 8 plus almak istiyorum ama kapasitesine karar veremedim. Günlük kullanıcıyım, şuan kullandığım samsung s6 edge 32 gb yetiyor bana ama videolarımı google drive a aktarmak zorunda kalıyorum. Sizce 64 gb bana yeter mi?
Peki iphone mega dropbox google drive onedrive yandex.disk gibi uygulamaları destekliyor mu?Durmuşkandemir dedi: ↑Kardeşim o senin kullanımına bağlı Eğer resimleri videoları düzenli yedeklersen yeter Yok telefonda kalsın dersen 128 gb da yetmez uzun kullanım da
Kardeşim ben lifebox kullanıyorum Turkcell uygulaması çok memnunum zaten hattıma ücretsiz ama dediğiniz uygulamalara bakayım varmıPeki iphone mega dropbox google drive onedrive yandex.disk gibi uygulamaları destekliyor mu?
---- Mesajlar birleştirildi ----
---- Mesajlar birleştirildi ----
Her iki uygulama da app storda var kardeşim görünüyor
düzenlendi
Çok teşekkür ederim
merhabalar; düzenli bir bilgisayara yedekleme imkanın varsa 64 gb yeterli; 256 gb alana kadar iphone x almanı öneririm.
İphone la ilgili bilgim sıfır olduğundan bi sorum daha olucak. Normal(mac olmayan) bilgisayara yedeklemek mümkün mü ayrıca bir program istiyor mu?merhabalar; düzenli bir bilgisayara yedekleme imkanın varsa 64 gb yeterli; 256 gb alana kadar iphone x almanı öneririm.
windows ve mac için itunes gerekli. yedeklemeyi direk itunes kullanarak bilgisayara yedekleyebilirsin
Teşekkürlerwindows ve mac için itunes gerekli. yedeklemeyi direk itunes kullanarak bilgisayara yedekleyebilirsin
ben iphone x kullanısıyım; soru ve sıkıntı olursa bir konu hakkında yardımcı olabilirim.
64gb fazlasıyla yeter
64 gb yeter.
güvenli klasör ,google driver yedekleme falan güvenilir mi? 3.şahısların eline geçme ihtmali varmı?
Hayır Geçmezbeyzabetül dedi: ↑güvenli klasör ,google driver yedekleme falan güvenilir mi? 3.şahısların eline geçme ihtmali varmı?