İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

iPhone ve Flash Yalan mı Oluyor?

Konu bilgisi

2cevap
1.062görüntüleme
08.2009açıldı
28.08.2009son cevap

#1
Apple kendi Flash oynatıcısını geliştireceğini duyurmuştu. Hatta bunun için Adobe ile işbirliğine de gitti. Fakat görünen o ki iPhone kullanıcıları hala Flash özelliğinden hala yoksun.

Apple ve Adobe el ele verip bir Flash oynatıcısı geliştireceğini duyurmuşlardı. Bu oynatıcının ne gibi özellikleri olacağı hala bilinmiyor. Fakat bilinen bir şey var ki, o da bu zamana kadar hala bir gelişmenin olmaması. Oysa iPhone telefonuna Jailbreak işlemini uygulayan kullanıcılar, bu özelliği üçüncü parti yazılımlarla çoktan sahip olmuşlar.
Flash özelliği üçüncü parti yazılımlarla destekleniyor. Fakat Apple'in resmi çözümü henüz ortada yok.
Apple'ın üst düzey yöneticisi olan Shantanu Narayen iPhone'un kendi Flash oynatıcısına sahip olacağını altı ay önce söylemişti. Bu oynatıcı iPhone cihazlar için özel olarak geliştirilecek ve sadece bu cihazlarda çalışacak. Narayen, bu özelliği iPhone'a dahil etmenin ne kadar zor olduğunu da vurguladı. Konuşmasında bu yüzden Adope ve Apple'ın yakın bir işbirliği içinde olduklarını da söylemişti.

::
Siz de bekleyen kişilerden misiniz?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
gözümüz yolarda kaldı :(
#3
vallahi ya bir türlü olmadı gitti şu olay da olsa on numara olacak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam