İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Masaüstü Bilgisayarlar
  4. İşlemci
İşlemci

İşlemçi Önerisi

Hasbey04211.02.20163 cevap1.665 görüntüleme
Cevaplar
Hasbey042 Konuyu açan
2015'den beri28 mesaj
#2
Arkadaşlar bişey önerin
2014'den beri35 mesaj
#3
hasbey042 bu anakart çok eski bir anakart üstüne uyucak bir işlemci piyasada yok 2.el ararsan takcagın işlemciden performans bekleyemezsin.
2013'den beri36 mesaj
#4
Core2Duo İşlemci almanı tavsiye ederim. Yalnız ön belleğine dikkat et. En az 2 mb olsun. 4 mb tavsiyem "bulabilirsen".

Uzun ömürlü olmaz bunu söyleyeyim. Bu alacağın işlemci ile windows 7 kullanmanı öneririm. Windows 10 kurarsan çok kasar haberin olsun.
Driver konusunda pek sorun olacağını sanmıyorum. Bir çok anakartın Vista driverları Windows 7'ye kuruluyor. Bir de 4 GB max ram takabilirsin 4 gb ram tak bence fazla kasmaz.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.