İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. SDN Arşiv
  4. Çöplük
Çöplük

Jezzball

c0lin08.12.20070 cevap681 görüntüleme Kilitli
2007'den beri2.631 mesaj
#1
Jezzball
ücretsizdir
Jezzball Arcade makinalardaki splash a benzeyen bir oyun. Amaç oyun alanını, kırmızı ve mavi imleçleri aynı anda kullanıp kesmek.

Belli bir yuzdeyi (% 75 ini galiba) gecerseniz bir ust tura gecersiniz. 3 caniniz var. Ust turlara gectikce sizi engelleyen top sayisida artiyor, oyun zorlasiyor. Ustelik zaman limiti de var. Oyunda oyun alanini yatay ya da dikey kesebilirsiniz. Imleci sag tus ile tiklayarak yatay konuma , sol tus ile tiklayarak dikey konuma getirebilirsiniz. Oyunu daha iyi anlamak icin oyunun menusundeki demo secenegini tiklayin ve demoyu seyredin. Cok faydalı.



- 150 den fazla level

- 3 farklı jezzball dünyası



Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.