İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Juve'nin Messi çılgınlığı!

zafercem02.01.20090 cevap938 görüntüleme
2008'den beri404 mesaj
#1
İtalyan Basını; Juventus'un büyük hayali Barcelonalı Lionel Messi için kesenin ağzını açtığını ve Arjantinli süper yıldız için Katalan ekibine 75 milyon Avro önermeye hazırlandığını iddia etti. Haberlerde Juve'nin Ocak'ta olmasa da sezon sonunda bu transferi mutlaka bitirmek istediğine değinildi.



Messi için servet!..

Tuttosport'ta yer alan haberde Juventus'un büyük hayali Barcelonalı Lionel Messi için kesenin ağzını açtığı ve Arjantinli süper yıldız için Katalan ekibine 75 milyon Avro önermeye hazırlandığı iddia edildi.

Barcelona'nın süper yeteneğini Ocak'ta satmaya yanaşmayabileceğine de değinen Tuttosport, Juve'nin transferde ısrarcı olacağını ve teklifinin sezon sonu için de geçerli olacağını iddia etti.

İtalya'da yapılan yorumlardaysa yeni sponsorluk anlaşmaları ve pazarlama sözleşmeleri sayesinde hayli rahatlayan Juventus'un bu transfer konusunda nakit sıkıntısı çekmeyeceğine değinildi.

http://www.ajansspor.com/futbol/italya/h/20090102/juvenin_messi_cilginligi.html

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.