İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Karabük'e kupa şoku: 7-6

AliA26.10.20100 cevap1.328 görüntüleme
#1
Ziraat Türkiye Kupası play-off karşılaşmasında Beypazarı Şekerspor ile Kardemir D.Ç. Karabükspor karşıya geldi.



Ostim Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip penaltı atışları sonunda 7-6 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı.

Normal süresi 1-1 sona eren müsabakada, 120 dakikalık sürede başka gol olmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Spor Toto Süper Lig ekibine üstünlük sağlayan Beypazarı Şekerspor dişli rakibini kupanın dışında bıraktı.

Karabükspor 75. dakikada İlhan'ın golüyle önce geçse de, Beypazarı Şekerspor bu gole 4 dakika sonra Serkan ile cevap verdi.

Penaltı atışlarında Karabükspor'dan Birol, İlhan, Muhammet, Mehmet, Hakan Söyler penalı atışını gole çevirirken, Hakan Özmen ve Murat Selvi golle sonuçlandıramadı. Beypazarı'dan Semih, Serkan Pala, Coşkun, Serkan Sevinç, Salih ve Ali penaltı atışını gole çevirirken, Erhan golle sonuçlandıramadı.

Bu sonuçla karşılaşmayı 7-6 kazanan Beypazarı Şekerspor, klasman gruplarına katılma hakkını elde etti.

BEYPAZARI STADI'NDA YİNE HELİKOPTER MOLASI

Beypazarı Şekerspor ile Kardemir Karabükspor maçının 77. dakikasında bir hasta için stada ambulans helikopter indi. Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde kalp krizi geçiren yaşlı bir hasta için Beypazarı Şehir Stadı'nda Beypazarı Şekerspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçının 78. dakikasında sahaya ambulans helikopter inince maça 10 dakika ara verilmek zorunda kalındı. İlçe stadına daha önce de maç oynandığı sırada 2 kez ambulans helikopter inerek, maçlara 10'ar dakika ara verilmişti.



Beypazarı'nın Yoğunpelit Köyü'nde oturan 76 yaşındaki Kemal Saraçoğlu kalp krizi sonucu Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Karacaoğlu, hastanenin Acil Servisi'nden 112 ambulansı ile Beypazarı Şekerspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan stadı getirildi. Maçın 78. dakikasında maça ara verilirken, bu sırada Ankara'dan istenen Ambulans Helikopter de sahanın ortasına indi. Hemen helikopter ambulansa alınan Kemal Saraçoğlu, Ankara'ya kaldırılırken, 10 dakika ara verilen maça yeniden başlandı. Beypazarı şehir Stadı'na daha önce iki kez ambulans helikopter inerek, maçlara 10'ar dakika ara verilmişti.

Sporx

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.