Kendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Kendi Kripto Paramı Üretmek
Cevaplar
Bildiğim kadarıyla milyon dolarlar gerekiyor.
Buradan birinin bildiğini hiç sanmıyorum bir uzmana sorman lazım :)
ilk çok para lazımKendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Ivam on Tech isimli yabancı bir kanalın bununla ilgili bir içeriği var.Kendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Merhaba, linkini atabilirmisin birsürü içeriği var da.differentturk dedi: ↑Ivam on Tech isimli yabancı bir kanalın bununla ilgili bir içeriği var.
Tamam, buldum teşekkür ederim.Merhaba, linkini atabilirmisin birsürü içeriği var da.
Kendi tokenımı oluşturdum, milyonlarca dolara gerek yokmuş sadece 6$'ımı aldı.
Adını merak ettimKendi tokenımı oluşturdum, milyonlarca dolara gerek yokmuş sadece 6$'ımı aldı.