İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Kindle neymiş, Amazon kimmiş?

Ardeth20.03.20104 cevap1.222 görüntüleme
#1
Kopya sanatının haşmetli efendileri Çinliler, şimdi de e-book okuyuculara el attılar. Hatta bir Çinli üretici, Amazon'a iki çift laf etmeyi ihmal etmedi.

Eh Çinliler, Rolls Royce Phantom'un bile kopyasını yapıyor(gerçi ikinci sürüşte kapı tutamağı elinizde kalıyor), Amazon'un, e-kitap okuyucusu Kindle'ın mı kopyasını yapamayacaklar? Üstelik bu kopya, çift renkli ekran içeriyor.
Teclast, 6 ve 4 inçlik çift ekran sahibi Kindle'ı üretti. Çinliler, bu eylemlerine devam edecek gibi. Çünkü hiçbir büyük firma, kendilerinden olanı korumalarıyla ünlü Çin makamlarına dava açamıyor. Böyle bir dava, o markanın Çin pazarından atılması ile bile sonuçlanabilir. Hatta bir Çin kökenli üretici, "Biz, onların mallarını onlardan önce yaparız" diyecek kadar da küstah. Anlayacağınız, herkes kaderine razı. Firmalar, tecrübeli kullanıcıların Çin mallarını kullanmayacağından emin gibi.
:: Çin'in "çakma ürün" sanatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yazan: Ata Terun
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
Bir hafta sonra kullanılmaz hale gelir o cihaz.. :D
#3
ben cinden 3-5 parce bilgisayar malzemesi almistim hala calisiyorlar. orjinalleri 50euro ken ben 5 euro falan vermistim. bazi cin kopyalari cok kaliteli cikiyor. bazilari 5 para etmez ozellikle cin mali kulakliklar.
#4
Tüm çin malları aynı değil. Çok kaliteli ürünleri de var. Ben bunlardan bir tane yakalarsam alacağım İnşallahl
#5
Neredeyse tüm elektronik parçalar çinde üretiliyor. Ünlü markaların bakın nerde üretim yaptığına.

Ben alırım arkadaş Çin malı.

Yarısı sağlam çıksa yine kar ediyosun :))))

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.