İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Bankalar ve Banka Hizmetleri
  4. Kripto Paralar
Kripto Paralar

Kripto Para Borsaları

parakimde23.05.20182 cevap1.694 görüntüleme
2018'den beri1 mesaj
#1
Bu kripto para borsası da akıllı telefon borsasına döndü be, bir sürü açıldı, limitler düşük düşük, hacimler eh, şöyle Tükiye'nin iPhone'u çıkmadı :)
Cevaplar
2016'den beri44 mesaj
#2
İnsanlar ne olacağını kestiremiyor. Bence blokchain teknolojisini devletler kullanmaya başlarsa bitcoin balon olur. (Benim şahsi görüşüm kesin değildir.)
2018'den beri4 mesaj
#3
Türkiye'de bir çok kripto para borsası mevcut lakin, Yurtdışı borsalarına göre bence alış - satış kur farkları daha yüksek. ve bazı borsalar gereksiz olarak kullanıcıdan evrak talep ediyorlar. Bunun amacını anlamak mümkün değil, bence bu kripto para oluşturulma amacına tamamen ters bir durum. Ek olarak kısıtlı coin işlem seçenekleri sunmaları da cabası.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.