Kyk kredisini e devletten tahadutnagmesini onayladım ama somestır olduğundan kredi çıkan şubeye gidemem başka bir ziraat şubesinden işlemleri halledebilirmiyim yoksa illa çıkan şube demi halletmem lazım?
Kyk kredisi
Cevaplar
İlk önce o kartin oldugu subeye gidip evraklari imzalayip kartı alman gerek o kartı başka şubeden alamazsin kartı aldıktan sonra istediğin şubeden çekersin.
Eyvallah kardeş aradığım cevap tahadutnagmeyi kabul ettikten sonra ne zaman kartı alacağın önemli değil mis kartı ne zaman alırsan o zaman para almaya başlıyormussun artık ilk ay parayı alamicazLazzz dedi: ↑İlk önce o kartin oldugu subeye gidip evraklari imzalayip kartı alman gerek o kartı başka şubeden alamazsin kartı aldıktan sonra istediğin şubeden çekersin.
Benimde ufak bir sorum var 22 sinde kartı ve ilk krediyi alacağım. Ben yatan bütün parayı bankadan tek seferde çekme imkanım var mı ?
Para senin adına yatıyor mesela sen Şubat ayında aldın kartı 2 aylık yatmış olacak hesabına. Alamama gibi bir durum yok sadece şimdi değil sonraki zamanlar da alabiliyorsun.