Büyük ihtimal alacağım fakat vatanda gri rengi 1500, altın rengi 1300 tl. Bunun sebebi nedir? Sadece renk için 200 tl olamaz heralde?
Lenovo P2.
Cevaplar
p2 nin fiyatı 850 - 1000 arası olmalı. artık eskidi o. alınmaz... ben de bi zamanlar p2 nin fiyatı düşsün de alayım diyordum ama hem fiyatını hiç düşürmediler (sanki altından yapmışlar :D ) hem de daha güzel telefonlar piyasaya çıktı.
Piyasada xiaomi hariç daha iyisini bulamadim fiyatina göre. Xiaomiye de güvenemiyorum bu yüzden p2 son kararim.PARAzitCELL dedi: ↑p2 nin fiyatı 850 - 1000 arası olmalı. artık eskidi o. alınmaz... ben de bi zamanlar p2 nin fiyatı düşsün de alayım diyordum ama hem fiyatını hiç düşürmediler (sanki altından yapmışlar :D ) hem de daha güzel telefonlar piyasaya çıktı.
Bazı telefonlarda renkten dolayı fiyat farkı var..