İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Lexmark'dan Yeni Web Yazıcısı

Yavuz Şahin-122.07.20090 cevap841 görüntüleme
#1
Geçen ay ortaya çıkan HP markasının Web yazıcısının ardından, Lexmark da fotokopi, fax, tarayıcı ve yazıcı özelliği bulunan Web cihazını ortaya çıkardı.

Bu yazıcının avantajı, bilgisayardan bağımsız olarak direkt internete bağlanılabilmesi ve kullanıcının yazıcı işlemlerini uzaktan yönetebilmesi. Lexmark'ın Web yazıcısı 4.3 inç dokunmatik ekrana sahip. Bu yazıcı üzerinden direkt olarak internete girip haberleri okuyabilir ve yazabilirsiniz. Ayrıca yerel hava durumu bilgilerini yazıcınıza indirebilirsiniz.
Geniş ekran dokunmatik ekran kullanımından dolayı yazıcı işlemleri grafik arabirim ile tamamlanıyor. Ek olarak, kullanıcı faks ve mail gibi işlemlerin kısa yolunu oluşturabiliyor. Lexmark'ın Web yazıcıları yaklaşık 200 ila 400 dolar arasında Kasım ayında iyasaya sürülecek.

:: Yazıcınızın web özelliğinin olmasını ister misiniz?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.