İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Mobil Dünya
  4. Telefon Önerileri
Telefon Önerileri

Lg G Flex 2 Hakkında

BlackDisko01.03.20165 cevap621 görüntüleme
2016'den beri5 mesaj
#1
Sizce bu telefonu almalıyım şuan 1.100 tl civarı en iyi telefon gibi görünüyor. Siz önerirmisiniz?
Cevaplar
2016'den beri36 mesaj
#2
Lenovo Vibe P1 veya Asus Zenfone 2 almanı tavsiye ederim.
2015'den beri2.940 mesaj
#3
Merhaba,

Lg g flex 2 modelini kesinlikle tavsiye etmem. Snapdragin 810 islemciye sahip falan ama bu islemci yazilim ile yontulmadigi zaman hic iyi performans vermiyor. Film izlersiniz ates gibi olur o kivamda yani. Kamerasi desen oda pek iyi sayilmaz. Ozetle 1100 tl niz ziyan olur.

Acikcasi hepsiburada dan lg g4 alsaniz cok daha iyi. Fiyati 1300 tl. Butceyi biraz arttirmaniz gerekicek ama karsiliginda piyasanin en iyi ekranli, en iyi kamerali telefonlarindan birine sahip olucaksini. Ayrica snapdragon 808 islemcisi oyle saatlerce ust seviye oyunlar oynamazsaniz isi degerleri normal seyrediyor. Tavsiyem bu yondedir.

Eger butceyi arttiramam derseniz;
* asus zenfone selfi
* mart sonunda satisa cikacak olan general mobile 5 plus
* asus zenfone 2 32gb. ( suan piyasada 1200 tl ama indirim denk getirirsiniz illa ki)

Ikinci el piyasasinda da;

* 999-1100 arasi sony xperia z3, z2, htc one m8 Modelleri performans olarak oldukca iyi. Z2 ve m8 kamera yonunden pek iyi sayilmaz ama performans olarak saglam urunler.
Necefli Maşrapa
2015'den beri375 mesaj
#4
Genel olarak LG telefonlara antipatim var. Hele şu G Flex gibi modeller gerçekten tasarım bakımından ergonomiden çok uzak, öyle görünse de değil pek. Ele oturmuyor, cepte bir garip duruyor falanda filan. Uğraşmayın yani, telefonu yan çevirip film bile izleyemezsiniz.
BlackDisko Konuyu açan
2016'den beri5 mesaj
#5
GM 5 plus ı beklemeye karar verdim
2015'den beri3.486 mesaj
#6
Gm 5 plus bekle yada biraz para ekleyi g4 al yoluna bak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.