İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk

Lütfen cevap yazin

Sadettin1201.09.20185 cevap288 görüntüleme
2018'den beri77 mesaj
#1
Arkadaşlar telefonum bir anda kapandı ve actigimda da sesler iki katına çıktı ses çok yüksek ve cızırtılı
Cevaplar
2014'den beri3.656 mesaj
#2
Sanırım rank düşüp çin malı olmuş, şaka bir yana hoparlörle veya sistemle ilgili sorun olabilir. Format atmayı denediniz mi?
Sadettin12 Konuyu açan
2018'den beri77 mesaj
#3
nasıl atabilirim anlatırmısınız lütfen detaylı anlatın çunkü pek bilgim yok
2014'den beri3.656 mesaj
#4
nasıl atabilirim anlatırmısınız lütfen detaylı anlatın çunkü pek bilgim yok
Google'da çok fazla anlatımı mevcut, eğer Android kullanıyorsanız telefonu kapatın ardından ses açma tuşuyla beraber power (açma/kapama) tuşuna basılı tutun. Ekranda yazı göründüğünde power tuşunu bırakın ama ses açma tuşu basılı kalsın, arayüz geldikten sonra ses açma tuşunu bırakabilirsiniz. Arayüzde dokunmatik çalışmayacaktır, yönlendirme için ses açma/kapama tuşunu kullanacağız. Ses kısma tuşuna basarak "wipe data/factory reset" Kısmına gelin ve power tuşuna basıp formatlama işlemini başlatın. Format atıldıktan sonra en üstte bulunan "reboot system now" kısmına geçip power tuşuna basın böylece telefon yeniden başlatılacak. Devamında telefon ilk geldiği gün gibi olacak, kurulum sihirbazı ile kurulumu gerçekleştireceksiniz.
UYARI** Bu işlemi yapmadan önce verilerinizi yedekleyin ve Google hesabınızın e-mail adresi ve şifresini bildiğinizden emin olun. Yeni çıkan sürümlerde format işlemi yapıldıktan sonra format atmadan önce girilmiş olan Google hesabınızı istemektedir.
Sadettin12 Konuyu açan
2018'den beri77 mesaj
#5
teşekkürler
2014'den beri3.656 mesaj
#6
teşekkürler
Umarım format ile sorun çözülür, net olarak garanti veremem ama bu şekilde en azından sorunun donanımsal veya yazılımsal olduğunu öğrenebilirsiniz.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.