İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Dizüstü Bilgisayarlar
  4. Macbook
Macbook

MacBook bilgilendirme

olcayypc23.10.20213 cevap1.169 görüntüleme
olcayypc
2021'den beri24 mesaj
#1
Arkadaşlar merhaba.. Konu dışı olabilir ama bir şey sormak istiyorum

5000 TL ye kadar MacBook bilgisayar almayı düşünüyorum. İlk kez apple bilgisayar olucak kullanımları nasıldır ? Yanı Windows sistemi ile karşılaştırırsak kullanım kısıtlaması falan olur mu ? Yazıcı tanımlama program kurma gibi şeyler yapabilirmiyim ? Deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
Cevaplar
2012'den beri5.335 mesaj
#2
Herşeyi en üst düzeyde yaparsın. Mac OS daima Windows dan kat kat daha kararlı ve hızlı. İstersen 5 yıl format atma gene iyi çalışır.
👍 1
olcayypc Konuyu açan
2021'den beri24 mesaj
#3
Utku92 dedi: ↑
Herşeyi en üst düzeyde yaparsın. Mac OS daima Windows dan kat kat daha kararlı ve hızlı. İstersen 5 yıl format atma gene iyi çalışır.
Teşekkürler bilgilendirme icin
2012'den beri5.335 mesaj
#4
Eksi yönleri 2016 ve alt modelleri almanı çok tavsiye etmiyorum. En kötü istisna 2015 olmalı. Donanımsal anlamda biraz zayıf kalabilir. Her ne kadar yazılım hızlı ve stabil olsa da. Diğer kötü kısım pcler gibi değil istediğin sisteme geçiyim diye birşey yok. Laptobun belli bir çıkış tarihinden başlangıç sisteminden son alacağı sisteme kadar güncelleyebilirsin. Alt sürüm kuramazsın mesela. Örnek verelim M1 li macbook'a mojave kuramazsın. Diğer yönden son sistem güncelleme aldıktan sonra iPhone gibi aradan zaman geçtiğinde birçok uygulama program oyun çalışmayacaktır. Bunlar da kötü yönleri. Ben nostalji olsun diye powerpc ibook g4 aldım. Benim AMD 4800h işlemcili laptopdan hızlı kapanıyor.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.