İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Dizüstü Bilgisayarlar
  4. Macbook
Macbook

MacBook için Windows Hk.

hindutimes11.03.20183 cevap864 görüntüleme
2018'den beri3 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar,

Mediamarkt ta 2017 model 256gb ssd li 13.3 i5 MacBook Pro lar 5930 liraya düştü. Almak istiyorum fakat üzerine Windows kurmam lazım. Satış personeli bootcamp ile Windows kurabilmem için windows 10 u satın almam gerektiğini söyledi. Nette bir fiyat bulamadım. Paralel desktop alsam Windows lisanslı olarak mı gelir? Yoksa Windows işletim sistemi içim ayrıca paramı ödemem lazım? Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Cevaplar
2017'den beri23 bin mesaj
#2
Orjinal Windows 10 İSO dosyasını indirin. Usb belleğe kurduktan sonra herhangi bir İnternet mağazasından 50-100TL arası lisans anahtarı (Kod) satılıyor.
hindutimes Konuyu açan
2018'den beri3 mesaj
#3
Bundan eminiz değil mi? Sonradan güm diye Windows için 1000 tl lisans ücreti çıkmasın? Peki parallels desktop alsam kurulu Windows ve lisans anahtarı çıkıyor mu içinden?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sıfırdan MacBook Pro alacağım. Bu cihazda bazı .exe ler için Windows kurmam gerekecek. Maliyeti ne olacak bana?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Windows 10 Microsoft store da 590 lira yahu
düzenlendi
2017'den beri517 mesaj
#4
Macbook kullanısı olarak; o kadar para verip MacOs x bir cihaz alıp, windows kurmayın. benim tavsiyem macOs x işini görmüyorsa windowslu bir cihaz alın.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.