İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Madrid'de Dev Buluşma

Elbruz4630.03.20110 cevap924 görüntüleme
2008'den beri12 bin mesaj
#1
MADRID'DE DEV BULUŞMA

İspanya’yı adeta tek başına fetheden Demirören, Mourinho’nun ardından Ronaldo ile de kanka oldu.

İkili 2 saat yemek yerken Ronaldo, başkana Almeida için “Süper golcü ama çocuk gibi duygusal. Morali bozuk, ona güven aşılamalısınız” diye tüyo verdi .

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, R.Madrid’i neredeyse ikinci kulübü yaptı. İspanyol devinin Şampiyonlar Ligi’nde O.Lyon ile oynadığı karşılaşmayı kulübün davetlisi olarak statta izleyen Demirören sağlam dostluklar kurdu. Real ile ilişkilerin gelişmesindeki en önemli aktör ise Beşiktaş’a Quaresma, Simao, Almeida ile Fernandes’i getiren ve Mourinho ile Cristiano Ronaldo başta birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Jorge Mendes. Mendes, Demirören’i Mourinho ile tanıştırırken, dünyanın bir numaralı hocası siyah-beyazlılara her zaman her konuda yardımcı olma sözünü vermişti.

İKİLİ arasındaki görüşme İspanyol medyasına yansırken, Demirören’in sadece Mourinho ile biraraya gelmediği, dünyanın en pahalı futbolcusu olan Cristiano Ronaldo ile de buluştuğu ortaya çıktı. Reha Muhtar önceki akşam Kanaltürk’te yayınlanan Son Kale programında Ronaldo ile Yıldırım Demirören’in geçen çarşamba Madrit’de yemek yediklerini açıklarken, ikili arasında konuşulanları da aktardı...

RONALDO’NUN “Futboldaki en iyi dostum” dediği Jorge Mendes’in aracılığı ile gerçekleşen buluşmada Portekizli ünlü futbolcunun Yıldırım Demirören’e kendisiyle ilgili birçok şey anlattığını ve “Beni herkes özel hayatımdaki fotoğraflarla tanıyor ama ister Ferguson’a sorun ister Mourinho’ya. Takımdaki en çok çalışan futbolcu olduğumu size söylerler. İdmana en erken ben çıkarım, en son ben ayrılırım. Her gece 24.00’te yatarım, en geç 08.30’da kalkarım. Beslenmeme ve uykuma dikkat ederim. Her gün mutlaka 1 saat yüzerim. Kaslarımı daha iyi kullanabilmek için. Bu işte yıldız olmak için yetenek yetmez, mutlaka çok çalışmak lazım” dediği ifade edildi.

‘ALMEIDA’YA ‘GAZ’ ŞART’

ÜNLÜ yıldız Almeida’yı ve performansının nasıl artırılabileceğini de “Süper golcüdür ama çocuk gibi duygusaldır. Portekiz milli maçlarından evvel ben hep onu gaza getirir, ne büyük oyuncu olduğunu anlatırdım. Her seferinde de olumlu etki yaratırdı. Şu anda morali biraz bozuk, duygusal anlamda ona güven vermek ve kendisini iyi hissettirmek zorundasınız. Yoksa hemen küser ve kolay kolay toparlanamaz” sözleriyle anlattı.

DEMİRÖREN’İN Mendes, Mourinho ve Ronaldo ile yaptığı bu görüşmelerin ardından Beşiktaş’ın sezon sonunda ya Real’den ya da Atletico’dan kesin bir oyuncu alması ve Mourinho’nun ısrarla istediği Almeida’nın da yüzde 90 ayrılması bekleniyor.

REAL’DEN BiR YILDIZ GELEBiLiR

Ünlü menajer Mendes sayesinde Real ile sıkı ilişkiler kuran Demirören’in sezon sonu İspanyol devinden bir oyuncuyu Beşiktaş’a getirmesi bekleniyor.

Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.