İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Magic Utilities 2012 6.20

Militarist27.08.20120 cevap804 görüntüleme
2008'den beri7.615 mesaj
#1


Magic Utilities 2012 6.20
Bilgisayarınız artık iyice yavaşlamaya başladıysa size önereceğimiz programı kullanmanızı tavsiye ederiz. Magic Utilities yazılımı sayesinde bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları kolaylıkla temizleye bileceksiniz. Bu yazılım sadece bugüne özel ücretsiz.

Magic Utilities yazılımı sayesinde bilgisayarda bulununan gereksiz dosyaları kaldırırsınız ve başlangıç da çalışan dosyaları kontrol atına alabileceğiniz bu yazılım ile işlemcinizi fazla harcayan gereksiz dosyalar ve programlardan da kurtulmuş olacaksınız. Bu program ile bilgisayarınızda kaldırılamayan bazı programları kaldırabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki otomatik açılan programları kontrol ederek sizde gizli çalışan dosyaları durdurabilirsiniz.

Temp dosyalarını bilgisayarınızdan da çabuk ve hızlı bir şekilde bilgisayarınızdan silebilirsiniz. Bazı dosyaların kimsenin kullanmasını isterseniz o dosyaları şifreleme yapabilirsiniz. Yazılımı kullanması çok kolaydır.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.