Mavi Ekran Hatası ?
Cevaplar
pc cökmüş format atacan mecbur..
Güvenli Mod ekranına gelmeden kapanıyorsa sanırım çökmüş, geçmiş olsun format atmalısın.
masaüstü görünüyor ya her şey görününce bu ekran gelip restart atıyor durmadan,bazende bir süre sonra bu ekran geliyor, eset 5 var pc de zonealarm 2012 yükleyeyim dedim ama bu ekran geldi yükleme ortasında şimdide hep böyle,gerçi sildim zone yi ama hala böyle,illa format mı gerekicek ?
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
güvenli mod da sistem açılıyor
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
güvenli mod da sistem açılıyor
Yani masaüstü görünüp sonra kapanıyor, hmm.. ekranda en üstte çıkan hatayı google'de aratın bence birde öyle deneyin şansınızı. ( DRIVER_IRLQ_ ... )
VSDATANT.SYS problemi zonealarm la ilgili sanırım,nasıl onarırım ?
Bu hata donanım uyuşmazlığı daha doğrusu yanlış sürücü ,hatalı sürücü kurulumunda oluyor. Yakın bir zamanda yeni bir donanım parçası ekledin mi ? Ya da sürücü güncellemesi yaptın mı?
POWER windows 7de böle bişi var mı başka bi donanım takıldıgında böle bi problem yapar mı?
2 gb ddr2 kingston ram ve 1 gb ddr3 asus eah 6670 eklendi dün
ekledigin icin yapar format atmak zorundasın o zaman düzelir merak etme yeni donanım takmışsın..
Hangi işletim sistemi olursa olsun(Win serisi) hepsinde bu hata alınabilir. Genelde uyumsuz bir donanım, sürücü kurulduğunda olur. Zaten olay bazı donanımların aynı veri yolunu kullanması sebebi ile oluyor.
Tmac1. Hem ddr2 hem ddr3 takmışsın. Eğer hibrid bir anakart değilse uyumsuzdur.
Tmac1. Hem ddr2 hem ddr3 takmışsın. Eğer hibrid bir anakart değilse uyumsuzdur.
driver genius tan ekran kartını güncelledim dün akşam bide realtek ses driverini r265
O driverleri anında kaldır. Driver genius tarzı programlara ASLA güvenme. Ekran kartı sürücüsünü elle güncelle bunlar zor iş değil riske girmeye gerek yok.
POWER olay şu ben yeni anakart takcam pcime eskisini başka pcye takcam gene format mecburi dimi?..uyum saglar gibi bi olay olmaz dimi?
pardon driver magician dan
Tabiki. Win 7 varsa kendi günceller kendini ama. Sonuçta Win 7 kendi driverlarını kurabilme yeteneğine sahip. İnternet bağlantısı olduğu sürece.
TMac1 isim önemli değil. Orbiti de yüklediğinde benzer bir program çalışyor. Bu TÜR programlar GÜVENME. Yeni sürüm buldum der bir bakmışsın 3 sene öncenin driverini kuruyor <:)
TMac1 isim önemli değil. Orbiti de yüklediğinde benzer bir program çalışyor. Bu TÜR programlar GÜVENME. Yeni sürüm buldum der bir bakmışsın 3 sene öncenin driverini kuruyor <:)
POWER yardımların icin sagol ben formatlarım kendim kurarım.. win7 kendisi yapmasın :)
zaten pc cim taktı bunu bana, uyumlu bu dedi,ddr5 li getirtmiştim baktı bu buna uymaz dedi ddr3 lü uyar dedi taktım sorun yoktu şimdiye kadar
şu an ddr5 mi takılı ddr3 mü?
DDR5 ram olmaz. DDR5 ekran kartında olur.
Rica ederim Charlie <:)
Rica ederim Charlie <:)
ram ddr2 ekran ddr3