İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Microsoft Dynamics'den Kampanya

The Dark Knight12.02.20101 cevap822 görüntüleme
2009'den beri3.914 mesaj
#1
Büyük şirketler için mevcut Office yatırımları her zaman yeterli olmayabiliyor. Microsoft özel sorunlara sahip olan firmalar için Dynamics hizmetlerini sunuyor.

Microsoft'un Dynamics yazılımı, büyük şirketlerin raporlama ve muhasebe işlerini hızlıca yapmaları için tasarlandı. Yazılımın mevcut Office programından en büyük farkları ise server bazında çalışması.
Dynamics, müşteriye faturalama yapabilmek için gerekli dokümanların hazırlanması ve faturaların oluşturulması konusunda kullanıcılara yardımcı oluyor.
Kâr hesaplaması ve tasarruf da yapıyor
Ayrıca program hizmet üretilirken üretilirken gerçekleşen maliyetlerin takip edilmesi ve alt detaylarının saklanması için özel bir sisteme sahip. Dynamics kullanan firmalar hazırladıkları projelerin ne kadar kâr getireceğini de hesaplayabiliyorlar.
Tahmin edilen bu projeler arasındaki hedefleri karşılaştırarak, herhangi bir sapma durumunda erken ve etkin önlemler alınmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca Dynamics enerji tasarrufu için özel hesaplamalara da sahip.
Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre bu sistemi kullanan kurumlar arasında Trabzonspor da bulunuyor.
:: İş yerinizde bu sistemi kullanmak ister misiniz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri7.530 mesaj
#2
Tabiki işyerimde bu sitemi kullanmak isterim neden olmasın.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.