İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Microsoft: İyi Olan Kazansın

Alengirli23.05.20085 cevap1.394 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
PlayStation 3 ve Wii'yi geçerek 10 milyon satışa ilk ulaşan yeni nesil konsol olan Xbox 360 için Microsoft, yarışın yeni hedefini belirledi: 100 milyon konsol.

Yeni nesil konsolların satış raporları her ay yayınlanmaya devam ederken; ABD'de Xbox 360, Wii ve PlayStation 3 arasında 10 milyon satışı geçerek bayrağı taşıyan Microsoft'un konsolu olmuştu. Ancak görünüşe bakılırsa Microsoft, konsoluna çok daha fazla güveniyor. Bu satışı yakalamasında, rakiplerinden neredeyse bir yıl önce piyasaya çıkmasının büyük etkisi de bulunan Xbox 360 için yeni hedef 100 milyon satışa ulaşmak.

Bitiş Çizgisi 100 Milyon

Microsoft Games Studios Yardımcı Başkanı Shane Kim, konsol savaşlarının kesin galibinin 100 milyon satışı geçen taraf olacağını vurgulayarak yeni bitiş çizgisini bu şekilde belirlemiş oluyor. Nintendo Wii'nin dünya çapında şimdiden 25 milyonu geçen (Xbox 360 henüz 19 milyonda) inanılmaz satış ivmesi ve oyuncuları istikrarlı şekilde kendi safına çekmeye başlayan Sony PlayStation 3 göz önüne alındığında ise, Microsoft'un kendi koyduğu hedefe ilk olarak ulaşması pek de mümkün görünmüyor.

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri1.163 mesaj
#2
Microsoft'un yaptığı en iyi iş olarak adlandırmak istiyorum. :)
2006'den beri514 mesaj
#3
konsollarla çok aram yok o yüzden iddialıyım diyemem bu konuda, ancak ne kadar satıldığı bir yana en iyisi, geçerlisi PS3 olur gibime geliyor.
2007'den beri457 mesaj
#4
Sony PS3 microsoftu kesin geçer çünkü bir standart
2007'den beri297 mesaj
#5
microsoft o standart ı yıktı bizim ülkemizde ps denilince akansular duruyor ama Xbox yasal olarak bir gelse ozman türkiyedede değişir bakış açısı.
2008'den beri1.653 mesaj
#6
çıkış tarihiyle ilgili bir durum bu xbox360 digerlerinden 2 yıl kadar önce çıktı normal yani

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.