İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Microsoft'tan Jet Yanıt

Alengirli06.01.20090 cevap971 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
Geçtiğimiz hafta yayılan Microsoft'un iş görüşmeleri için Sony PlayStation 3'e özel Home servisini kullanacağı söylentilerine bakın ne yanıt geldi.

Microsoft'un iş görüşmelerini Home aracılığıyla yapacağı haberleri geçtiğimiz hafta interneti sarmıştı. Soru işaretlerinin artması üzerine firmadan hızlı bir yanıt geldi; "Microsoft Home servisini sanal görüşmeler için bir araç olarak kullanmayacak."

Sony'nin sanal dünyası PlayStation Home'a ihtiyaç duymadığını belirten Microsoft, Live Meeting ve hatta Xbox Live Party gibi bizzat kendileri tarafından üretilmiş servisler varken, sanal bir görüşmeyi organize etmek için ihtiyaç duyabilecekleri her imkana sahip olduklarını yineledi. Böylelikle "Microsoft Home'a Taşınıyor" başlıklı bir haberi gerçekçi bulmayıp önceki günlerde okuyucularımızla paylaşmamakta haklı olduğumuzu da anladık.
:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.