İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Dizüstü Bilgisayarlar
  4. Bilgisayar Sorunları
Bilgisayar Sorunları

Minibook format sorunu.

serhat_137915.09.20130 cevap1.524 görüntüleme
2012'den beri342 mesaj
#1
Arkadaşlar yurtdışından gelen minibook u format attırayım dedim. Bi arkadaşım usb nin içinde format dosyası car dedi gel format atalım dedi. Format nasıl atılır ben bilmiyorum usb ile minibook a arkadaşda bilgili değil o kadar .
Usb yi minibokk a Taktı usb ye girdi. Dosyaların içinden windows 7 setup dosyasına girdi bilgisayar normal açıkken. Benim bildiğim format usb yi pc kapalı iken takılır pc yi açarken bişeyler yapılır . Yani pc ye giriş ekranından önce ypılır format. Arkadaş direk pc açıkken usb dosylarına girdi windows setupa tıkladı setup ekranı çıktı ordn next felan derken yükleme bitti . Kapandı pc açıldı. Pc ye format atıldı diye sevinmiştim fakat ne göreyim . Minibok wireless düğmesine tıklıyom çalışmıyor. Wireless programıda yok anladım ki format atılmış fakat minibook a uygun olmayan minibok u desteklemeyen windows 7 yüklemiş arkadaş . Dediğim gibi arkadaş format olayını yanlış anlamış . Dediği format dosyası heralde masaüstü ne uygun olan windows yüklenmiş ondan dolayı wireless yok.

Sorunumu inş. Anlamışsınızdır. Acaba ben bilgisayarcıya götürsem minibook u bana pc me uygun olan eindows yükleyebilirmi şu an kablolu ve kablosuz olarak hiç bir şekilde nete bağlanamıyorum. Kabloyu takıom yine gelmiyo internet bağlantısı. Minibook un markası hp mini . Nasıl düZeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.