Asus tuf gaminge Ram takmak için laptop un arkasını açmıştım. Hazır açmışken 2.5 ssd için bir online mağazaya fotoğrafı attım. Mağaza görevlisi 2.5 için yuva olduğunu ancak anakarta bağlamak için yuva olmadığını mühendislik hatası olduğunu söyledi. Bu fotoğrafta 2.5 ssd girişi varmı? Fotoğraf yüklenmemiş. Hata veriyor.
Mühendislik hatası mı?
En iyi cevap
Mühendislik hatası yok gibi. Bu şekilde geliyor sanırım. Anakarta bağlamak için gerekli SATA kablosu yok sadece. Onu da kendiniz temin edebilirsiniz. Ürünün kutusunda da olabilir bu kablo.
Cevaplar
Fotoğrafı buraya da atar mısın?
Görkem Say dedi: ↑Fotoğrafı buraya da atar mısın?
Sistemde sorun var galiba fotoğrafı yükleniyor hata veriyor
Fotoğraf boyutu 1MB'ı aşmamalı. Çekilen fotoğrafı Paint (3D olmayan) ile yeniden boyutlandırabilir ve dosya boyutunu azaltabilirsiniz veya online boyut düşürücüler mevcut.
Sistemde sorun var galiba fotoğrafı yükleniyor hata veriyor
https://i.hizliresim.com/ek9jmj7.jpgGörkem Say dedi: ↑Fotoğraf boyutu 1MB'ı aşmamalı. Çekilen fotoğrafı Paint (3D olmayan) ile yeniden boyutlandırabilir ve dosya boyutunu azaltabilirsiniz veya online boyut düşürücüler mevcut.