İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. Nokia
Nokia

N97

nevara16.12.20078 cevap2.302 görüntüleme
2007'den beri1 mesaj
#1
:) :) ARKADAŞLAR N97 ^^ ^^ GERÇEKMİ GERCEKSE BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ. (A) (A) (A) LÜTFEN ^^ ^^ ^^
Cevaplar
2007'den beri4.656 mesaj
#2
onu bilmiyorumda heralde k900 dü sony nin yeni telefonu mükemmel 7.2 kamera var dokunmatik ekran var arat forumda bulursun
2006'den beri868 mesaj
#3
gerçek olduğunu sanmam..
2007'den beri7.204 mesaj
#4
Iyi şimdi, burada var? Bu aygıt N97 ve sadece zaman olduğun anlatmayacak yayıl onun Nokia en geç offering veya bir birisi'nin Photoshop becerileri sonucu! Söylenti değirmen binasısına göre, ahize donatıl bir 3' yavaş ilerle gösterir ve olacak tamamının içinde bir 5 var 20x Megapixel kamerası dijital zoom! N97 her ikisine de eğlence ve functionality söz verir ve bir miniSD kartı ve içsel bellek 20GB ayrıca kapsayacak! Biz keep sen bir tane bu güncelleştirdi!
2007'den beri2.870 mesaj
#5
Talha Ertunç dedi:
Well now, what do we have here? This device is rumored to be N97 and only time will tell if its Nokia's latest offering or a result of someone's Photoshop skills! According to the rumor mill, the handset is equipped with a 3 inch display and will in all probability have a 5 Megapixel camera with 20x digital zoom! The N97 promises both fun and functionality and will also include a miniSD card and 20GB of internal memory! We shall keep you updated on this one!
Kopyala-Yapıştır yapmak kolay.Kafayı kullanıp Türkçe'ye çevirme zahmeti gösterseydin bari.O zaman ilk defa işe yaradığını görürdüm.Bari ben Türkçe'ye çevireyim.

Yazının Türkçe özeti:
Dedikodulara göre N97'dede 3 inçlik bir ekran,20x digital yakınlaştırma yapabilen 5megapiksellik bir kamera bulunuyormuş.N97 hem eğlence hemde fonksionellik öne çıkıyor(muş).Ayrıca 20GB (OHA YUH,HAYVAN diyorum burada kusura bakmayın)'lık dahili hafıza ve miniSD girişine sahipmiş.(Sanki karta çok gerek olacakya o.O o.O o.O o.O )
2007'den beri7.204 mesaj
#6
Yazı güncellendi
2007'den beri2.870 mesaj
#7
Program çevirisi olduğu ne kadar belli :@
2006'den beri464 mesaj
#8
Yazının güncellenmiş hali bu ise güncellenmemiş hali nasıl oluyo. :^)
2007'den beri7.204 mesaj
#9
iHSaN dedi:
Yazının güncellenmiş hali bu ise güncellenmemiş hali nasıl oluyo. :^)
İngilizce
m1903 dedi:
Program çevirisi olduğu ne kadar belli :@
Babylon Sağolsun

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.