İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Nihayet: Thunderbird 3 Beta 1

Alengirli11.12.20080 cevap850 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
Mayıs ayında alpha sürümüyle kullanıcılara sunulan Mozilla'nın açık kaynaklı e-posta istemcisi Thunderbird 3, ilk beta sürümüyle karşınızda.

İlk olarak mayıs ayında alpha sürümüyle son kullanıcılara sunulan Mozilla Thunderbird 3, aylarca süren geliştirme ve denemeler sonrasında beta aşamasına nihayet geçti. Birçok hatayı düzelten ve sekmeli arayüz, Windows Vista Search ve Mac OS X Address Book ile uyumluluk gibi yeni özellikler içeren Thunderbird 3 Beta 1, ayrıca daha hızlı mesaj görüntülemek için IMAP geliştirmelerini de barındırıyor. Windows, Mac ve Linux için yayınlanan ve henüz Türkçe desteği bulunmayan Thunderbird 3 Beta 1 e-posta istemcisinin Windows İngilizce sürümünü buraya tıklayıp indirebilirsiniz.

:: Yazılımla ilgili sorunlarınızı forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Mozilla Messaging
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.