İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Nokia Bir Kez Daha Başrolde

Cem11.04.20093 cevap4.712 görüntüleme
#1
Sinema dünyasının tanıdık teknolojik yüzlerinden olan Nokia bu kez konsept telefonu Aeon'u The Echelon Conspiracy'de görücüye çıkardı.

Finli cep telefonu devi Nokia'nın ürünleri kamera karşısında o kadar rahatlar ki! Kaç sinema filminde Nokia'yı başroldeki cep telefonu olarak gördüğünüzü hatırlıyor musunuz? Hatta bu cümleyi yüksek bütçeli filmler olarak güncelleyelim. Transformers'da küpten bir parça ile cehennemden gelen energizer tavşanına dönüşen Nokia'yı, ya da Batman: Kara Şovalye'de Nokia XpressMusic 5800'ı hatırlarsınız.

Sıra dışı bir konsept telefon: Nokia Aeon.
Nokia'nın konsept ürünlerinde olan Aeon görsel olarak tıpatıp haliyle bu kez Echelon Conspiracy filminde karşımıza çıktı. İki dokunmatik ekrana sahip olan cihazın küçük ekranında tuş takımı ve bağlamsal menü düğmeleri yer alıyor. Filmde Nokia'nın adı geçmiyor ve cihaz GZT 650 olarak tanıtılıyor, tıpkı Batman'de olduğu gibi. Üretimi yapılmayacak konsept telefonlardan bii olacağını düşünmeye başladığımız bir anda yüksek bütçeli bir filmde karşımıza çıkması, Aeon için geri sayımın başladığı göstergesi olabilir. Nihai durum için resmi açıklamaya kadar sabretmemiz gerekecek.
:: Sizce bu bir rastlantı mı yoksa planlı bir ön reklam çalışması mı?
 
Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#3
Ben filmi izleme fırsatını buldum.:happy: Filmde telefonda çok güzel. Mesaj gelme sesi ve özellikle tipi nesil atlamış telefon havasında. Gerçi bu telefon kesilikle yeni nesildirde. :wacko: :innocent:
#4
film güzele benziyor. izlemek lazım...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.