İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Nokia'ya Firefox Geliyor!

Alengirli16.12.20080 cevap1.069 görüntüleme
2007'den beri5.270 mesaj
#1
Linux ve Windows Mobile'dan sonra, Mozilla şimdi de Symbian mobil işletim sistemiyle uyumlu bir Firefox için çalışmaya başladı.

Symbian'ın 2008 yılı itibarıyla Windows Mobile ve Linux karşısında ezici bir pazar üstünlüğü olması, Mozilla'nın mobil planlarında yeni atılımlara yol açtı. Mozilla Yetkilisi Christian Sejersen, Mozilla'nın akıllı telefon pazarında tutunabilmesi için Symbian platformunda da boy göstermesi gerektiğini açıklayarak, Fennec kod adlı mobil Firefox tarayıcısının başta Nokia olmak üzere Symbian ile çalışan akıllı telefonlarda 2009'da kullanıma geçeceğinin sinyallerini verdi. iPhone, RIM ve Android'in ise aynı açıklamaya göre biraz daha pazar payı kazanması ve beklemesi gerekiyor.

:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.