İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

[Note 8] Exynos 8895 Geekbench Testi

_X_11.08.20173 cevap1.121 görüntüleme
#1


Tanıtımına sayılı günler kalan Samsung Galaxy Note 8'in Exynos 8895'li versiyonu Geekbench testinde göründü.

Geekbench testinde ortaya çıkan Note 8 prototipi olduğu düşünülen SM-N950F model numaralı cihazın test sonuçları sızdı.
Söz konusu cihazın Avrupa ülkelerinde (Türkiye dahil) sunulacak olan Galaxy Note 8'in Exynos 8895'li sürümüne ait bir sızıntı olarak yansıyor.



Test sonuçlarına baktığımızda cihazda 6 GB RAM olduğu gözlenirken, test sonuçlarında elde edilen skor baz alındığında ise bu sonuca erişen ilk Samsung marka telefon olacağı kesin.

Samsung'un şuanda en tepe model telefonu konumunda olan Galaxy S8 'in Exynos 8895 yongasetine sahip olan cihazın model numarası bilindiği üzere SM-G950F idi. Böylece ortaya çıkan skor değerlendirmeye alındığından Samsung'un Exynos 8895'i Galaxy Note 8 için geliştirilip güçlendirilmiş haliyle sunacağı kesinleşmiş oldu.

23 Ağustos 2017'de tanıtılacak Note 8'in teknik özellikleriyle birlikte fiyatı konusunda detaylı bilgi için aşağıdaki makalemizin linkine tıklayarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Galaxy Note 8 Hakkında Herşey! - ShiftDelete.Net

Exynos 8895'in Geekbench Testi Sonuçları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Cevaplar
Misafir
#2
Samsung dersine yeterince çalışmamış. S7 daha güçlü Note 8'den
images.jpg
#3
Çalışmamış değil hile yapmamış diyeceksin biliyorsun Samsung benchmark testlerinde hile yaptığı çıkmıştı daha güclü göstermek için cihazlarını bu sefer belki yapmamıştır diyelim
Misafir
#4
Not: Bu sonucu alacak ilk cihaz denilmiş.
Bu sonucu paramparça eden bir cihaz var.
Samsung Galaxy S8
images.png
--- Gönderi Güncellendi ---
Mrtaltg dedi: ↑
Çalışmamış değil hile yapmamış diyeceksin biliyorsun Samsung benchmark testlerinde hile yaptığı çıkmıştı daha güclü göstermek için cihazlarını bu sefer belki yapmamıştır diyelim
Samsung ve diğer Android üreticileri bu sıralar hile yapsaydı. Apple cihazları 200-300 puan kaybederken S7-G5 vb cihazlar 1000 puan gibi ciddi düşüş yaşamaz. Çok aptalca bir şekilde Snapdragon 820'nin çoklu çekirdek performansı Exynos 7420'nin bile gerisine düşmezdi.
https://forum.shiftdelete.net/threads/geekbench-karmasasi.479612/
Geekbenche güvenilmez.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.