Bugün okul yandı çok mutluyum çok :D

Cevaplar
Okul yaniyor kimin umrunda? Facebook'a fotograf atacaklar ya, bütün dertleri o.
Bu gidis hayra alamet degil..
L
Sen gerçek misin kardeş ya okulun yandı diye seviniyorsun, ilçesinde okul olmadığı için okula gidemeyenler var...
P
Al işte bir de böyle çocuklar Anadolu lisesi kazanıyor.
M
Bence Senin Beynin yanmış.Geleceğin tutuşmuş Haberin yok.
ALLAH Sana ve Senin gibilerine Akıl Fikir Versin.
O okul sayesinde adam olurdun belki de neyse artık.
J
Liseli alert liseli terk
-
Beyin .dll error
geçmiş olsun, 2 gün tatilin tadını çıkarın :)
Evinde deprem olsa yüksek ihtimalle okula sığınacaklar haberi yok akıllının.
M
2008'den beri21 bin mesaj
zamanında kaçarsan o eğitimden , ilerde çok pişman olursun. :)
sonuç olarak 2 gün ekstra tatil yapacaksın büyük ihtimal.
M
Okulu yandı diye sevinen bir öırenci görmek, beni üzdü.
Arkadaşın dediği eğitim hasretiyle tutuşup okula gidemeyen öğrenciler var onları düşündüm bir an.
H
Bugün okul yandı çok mutluyum çok :D

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Babam gibi konuştunuz hepiniz. Okul yandı diye üzülürsem elime ne geçecek? Tatil diye seviniyorum. Sanki ben yanmasını çok isterdim ama oldu bir kere. Yapacak bişey varmı? Yok.
J
Babam gibi konuştunuz hepiniz. Okul yandı diye üzülürsem elime ne geçecek? Tatil diye seviniyorum. Sanki ben yanmasını çok isterdim ama oldu bir kere. Yapacak bişey varmı? Yok.
Baban gibi konustuysak demekki dogru olani yapamissin yasin kucuk anladik tecrubesizsin ayrica yapicak bir sey olmayabilir ama bunu bir basari gibi gorup hevesle fotografta koymak nedir . ?
Sizde haksız değilsiniz...
Kusura bakmayın, özür dilerim.
Küçükken bizde okulu sel bassa, yangın çıksa tatil olsa diye düşünürdük kimi zaman.. Ama ilerde hiç de öyle olmadığını anlıyorsunuz.
A
hayır, ne dememizi bekliyorsunuz. oh! aferin, ne güzel yanmış, yan gel yat.
Böyle mi dememizi bekliyorsun? Hakkaten nasıl yorumlar geleceğini umuyordun?
Çocuğa kızmayın okul zamanında her genç okula birşey olsada evde yatsam diye düşünür.Sizde elbet bir gün düşünmüşsünüzdür.Ancak tabii ki böyle düşünmesi kendi zararına okul onun için eğitim veriyor sonuçta.
A
Tepki düşünmesinden ziyade foruma yazmasına.
Bugün okul yandı çok mutluyum çok :D

Hadi gözün aydın, :) yanlız ilerde o okulda geçirdiğin günleri çok arayacaksın çook.
Tepki düşünmesinden ziyade foruma yazmasına.
Abicim forumda gereksiz yere yer kaplıyor sanki. Varsa öyle bi düşüncen söylersin yöneticilere. Gerekliyse siler konuyu.
N
Yani bunun için sevindiğini anlıyorum
E
2010'den beri11 bin mesaj
Konu gereksiz değil ama gelen yorumların bazıları konuyu açan arkadaşı rencide edecek boyutta. Tamam ilk mesajdaki yaklaşım çoğumuza göre doğru değil ama verilen bazı tepkilerin boyutu da doğru değil. Farklı yaşlarda sanırım yaklaşım tarzı da farklı olabiliyor. Uzatılmaması adına konuyu kilitliyorum.
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.